1. Pitao sam konkretno za psa. To što pokušavaš baš providno da napraviš Monka od mene pozivajući se na to da sam tražio da planeta bude sterilno mesto

teško da će da pije vodu;
ispadaš smešna, i samosvrstavaš se u jednu od one dve grupe koje sam zamolio da zaobiđu moja pitanja. Dakle, imam li pravo da ne želim da me njuši džukela koja je sebi lizala jaja sekund pre toga, a zatim bi meni da onjuši ruku tim istim nosem i tako se upozna? Ovoga puta konkretnije, moliću.
Rukohvati u autobusima su moj izbor, a i nužno zlo. Ovo je izbor jedne ulične džukele, pa neka je i kućni pas, i imam li pravo da tu 'čast' odbijem?
2. Kako da izbegnem tu 'čast', ako ne sa čibe i slično? Kakvo je to besmisleno poređenje sa čovekom koga bih iz čista mira opsovao nešto? Pre će biti da je u pitanju pijandura koja bi da me poljubi, ili gripozan čovek koji bi nešto da mi šapne, ili nevaspitana osoba koja ga je maločas tresla u pisoar a sada bi da se rukuje sa mnom. Jasnije?
3. Rekoh li već da ima potrebe, jer meni ne odgovara kao tebi da mi liže usta istim jezikom kojim je prao svoja jaja sekund ranije, ili da me 'ljubi' njuškom kojom je prekopavao neku lešinu? Ma ni ruku, kamoli usta?
4. OK. A šta raditi sa prethodna tri slučaja?