Не лупај...............због једног имбецила (кога треба најдрастичније казнити) забрабити присуство 9.999 нормалних навијача ( кажу било 10.000) на утакмицама.
На северу годинама није било никаквих инцидената (од случаја Трајковић) и надам се да ће правосуђе одрадити свој посао и да ће се тај тренд наставити.
Mani se te priče o pojedincima...Možda većina i jeste normalna, ali je jezgro nenormalno i tu leži problem. Jednostavno, na tribinama važi zakon životinjskog carstva i oni koji su normalni i miroljubivi uvek će biti u zapećku, a kolo će voditi ludaci spremni na sve jer samo takvi na kopu stiču respekt.
Ti sad nama hoćeš da kažeš kako je samo Rade Dunjić imbecil na severu, a svi ostali su normalni. A dok je Uroš Mišić bio na slobodi, onda su bila samo dva imbecila? Jel?
A šta je sa ortacima Radeta Dunjića iz tih Hijena?
U koju grupu oni spadaju?
A šta je sa ovim što je upucan? Jel on normalan? Odakle mu toliko krivičnih prijava za nasilje i dela u vezi droge?
Jel slučajno da se baš takav lik gura u prve redove i zauzima jedno od vodećih mesta na tribini? Naravno da nije...taj se prvo morao dokazati da je dovoljno lud.
Sve je to ista bagra...Navodno svi osudjuju to što se desilo, a niko neće da saradjuje sa policijom i kaže šta se zaista desilo. Sad se svi prave blesavi pa čak i taj što je upucan i jednostavno neće da kaže ko je pucao iz pištolja i s kim se uopšte kačio. To znači da svi svesno štite imbecile i kriminalce u svojim redovima jer vrana vrani oči ne kopa.
Ja sam spreman da poverujem da je većina na severu ili jugu normalna...šta više siguran sam u to da većina ljudi dolazi iz iskrenih pobuda na tribine, ali je žalosno što tom većinom vlada loša manjina koja se uvek krije iza većine normalnih i koristi masovnost navijačkog pokreta kao pokriće za svoje kriminalne aktivnosti.
Naravno da je glupost pričati o ukidanju navijačkih grupa, ali država će morati da se pozabavi kriminalcima i nasilnicima medju navijačima. Onim normalnim preostaje samo da ne dozvole da neko manipuliše njima i da ne brane one loše medju njima ako ne žele da budu kolateralna šteta u tom obračunu.