moje srce
Iskusan
- Poruka
- 6.073
otkud znas da te ne poznajem?Da me poznaješ mahala bi ti meni, nego ti rekli - evo ti muško od danas ste zajedno...![]()

ja sam odabrala muskarca kakav mi treba. ne od danas, ali za sva vremena.
meni potaman.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
otkud znas da te ne poznajem?Da me poznaješ mahala bi ti meni, nego ti rekli - evo ti muško od danas ste zajedno...![]()
O zbunjeni čoveče u višegodišnjoj blokadi zbog pokušaja razmišljanja - pa muž i žena su osnovna polazna tačka u formiranju osnovne društvene ćelije koju nazivamo porodica. O čemu ti ija dalje da pričamo ako porodica nije po tebi činilac države? Kakva je to zemlja i kakva joj je budućnost kad je osnovna ćelija razbucana?
A jel ti proveravaš žena gde ti je dok blejiš satima na forumu?Па зашто се ондаК не ожениш него постављаш теме уместо на ЉиС на пдф Политика........
Neće da prizna da se zeznula pa to ti je!otkud znas da te ne poznajem?
ja sam odabrala muskarca kakav mi treba. ne od danas, ali za sva vremena.
meni potaman.
aaaaaa. pa sad mi jasno.otkucala ga njegova zena radi ljubomoru.e radovane niko ti nista nije mogao al ti tvoja zena dodje glave.
Vi biste mene da se reshite, jel da?
![]()
Što tako? Mi ti želimo samo najbolje.
Koji je vaš rekord u nejavljanju ženi/partnerki dok švrljate?
![]()
А какве ово везе има са пдф политика??? Е, Длакави, прс'о си начисто...
Izvini ali tema ima veze sa politikom jer Lord očigledno imao u vidu moralni lik i delo Radovana Kardžića kada je istu otvarao.
Dok je porodica i supruga prolazila kroz nešto kao pakao, on je praktikovao alternativnu medicinu i šetao cice po Beogradu... stvarno vrlo 'moralno'.![]()
Боље да га убије жена,него страни плаћеници.UBIĆE GA RODJENA ŽENA!
Da moj muž ispari na devet-deset godina....uuu... ne bih ni ja samo patila![]()
Nikakve.А какве ово везе има са пдф политика???