UBIĆE GA RODJENA ŽENA!

Koliko dugo umete da je izbegavate?

• Ako je ne nazovem za 5 minuta - ona zove!

• Pola sata - sat

• 8 sati a onda traži pare

• Ja sam razveden

• Ja još na ruke

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O zbunjeni čoveče u višegodišnjoj blokadi zbog pokušaja razmišljanja - pa muž i žena su osnovna polazna tačka u formiranju osnovne društvene ćelije koju nazivamo porodica. O čemu ti ija dalje da pričamo ako porodica nije po tebi činilac države? Kakva je to zemlja i kakva joj je budućnost kad je osnovna ćelija razbucana?

Па зашто се ондаК не ожениш него постављаш теме уместо на ЉиС на пдф Политика........

karadzic-i-zena-v.jpg

aaaaaa. pa sad mi jasno.otkucala ga njegova zena radi ljubomoru.e radovane niko ti nista nije mogao al ti tvoja zena dodje glave.

А какве ово везе има са пдф политика??? Е, Длакави, прс'о си начисто...

Izvini ali tema ima veze sa politikom jer Lord očigledno imao u vidu moralni lik i delo Radovana Kardžića kada je istu otvarao.

Dok je porodica i supruga prolazila kroz nešto kao pakao, on je praktikovao alternativnu medicinu i šetao cice po Beogradu... stvarno vrlo 'moralno'. :roll:

Izvini ali tema ima veze sa politikom jer Lord očigledno imao u vidu moralni lik i delo Radovana Kardžića kada je istu otvarao.

Dok je porodica i supruga prolazila kroz nešto kao pakao, on je praktikovao alternativnu medicinu i šetao cice po Beogradu... stvarno vrlo 'moralno'. :roll:

Pa, nisi valjda očekivala da skokne, tu i tamo, do Pala da na brzaka kresne Ljiljanu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back