Ubedljivo najgori horoskopski znak

Heh... u odnosu na ono koji je moj horoskopski podznak, nekad se igram pitanjem-šta ako je porođaj moje majke počeo 15min kasnije, šta ako je to bilo 15min ranije? Onaj ko je upisao sat i minut kad sam rođena... da li je uopšte u pravu?
Ako se moja majka porađala nekoliko sati... ko je odredio kad sam se to rodila i počela da postojim?
Jesam rođena u Februaru, tako da sam Ribe sigurno, ali u odnosu na podznak sam nesigurna. Pomeriš koji minut vreme rođenja-i sve se menja.
Mogu biti bilo koji podznak u radijusu od čitavih tih šest sati, kao u slučaju moje majke, koliko je trajao porođaj. Ko je odredio onda moj podznak? Neka od babica koja je smislila koje vreme da upiše u moj karton? :huh:

Heh... u odnosu na ono koji je moj horoskopski podznak, nekad se igram pitanjem-šta ako je porođaj moje majke počeo 15min kasnije, šta ako je to bilo 15min. ranije? Onaj ko je upisao sat i minut kad sam rođena... da li je uopšte u pravu?
Ako se moja majka porađala nekoliko sati... ko je odredio kad sam se to rodila i počela da postojim?
Jesam rođena u Februaru, tako da sam Ribe sigurno, ali u odnosu na podznak sam nesigurna. Pomeriš koji minut vreme rođenja-i sve se menja.
Mogu biti bilo koji podznak u radijusu od čitavih tih šest sati, kao u slučaju moje majke, koliko je trajao porođaj. Ko je odredio onda moj podznak? Neka od babica koja je smislila koje vreme da upiše u moj karton? :huh:

Računa se vreme u kojem se beba uzme u ruke tj. kad ga babica uzme u ruke.
Ili sam ja dibidus omašila :think:

Tehnički je moguće odrediti tačno vreme proveravajući dešavanja u tvom životu.

Back