Ubedljivo najgori horoskopski znak

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.463
1694290806205.png

Dobro, znamo da svi horoskopski znaci imaju i dobre i loše strane tako da ne možemo objektivno da proglasimo neki znak za najgori.

Ali zato možemo po subjektivnim kriterijumima.

Koji je za vas najgori horoskopski znak?

Сваки хороскопски знак има неколико главних карактеристика, а ми са друге стране неке карактеристике људе гледамо као велике мане. Стога за свакога од нас сигурно постоји неки "најгори" знак

Poslednja izmena:
Сваки хороскопски знак има неколико главних карактеристика, а ми са друге стране неке карактеристике људе гледамокао велике мане. Стога за свакога од нас сигурно постоји неки "најгори" знак
Prvo je stvoren čovek, pa onda razni zakoni, klasifikacije i svako razlikovanje.
Prvo su ljudi bili različiti, pa se i različitost morala definisati kroz razne tipove. Astrologija je podelila ljude na 12 kategorija, pa onda svaku kategoriju još na X odrednica po kojoj teško da dva pripadnika istom znaku po ičemu mogu biti ista. Eno ga trigon tamo, tamo nekakav kvadrat, planeta je tu, a ne onde...
Dalje, svaki horoskopski znak ima tri podele na onaj X broj kakav je ko: Viši, srednji, i niži.
To je toliko kompleksno da je ta kontroverzna disciplina, nauka... sama objasnila da ne postoji najbolji ili najgori znak, već da je individua odgovorna za to kakva će da bude.

Ti mi nikako ne ličiš na blizance. :heart: :zag:

To je školski primer kako anuliramo sve loše kod onih koji su nam dragi.Ti ništa nije bitno, horoskop ponajmanje. :)
ma i ja sama nekada pomislim da uopšte nisam blizanac
kažu blizanci su vetropirasti a ja kad se zalepim u ljubavi ili prijateljstvu ginem do zadnje kapi krvi ne napuštam brod nikada

Back