Ubedljivo najeftiniji polovnjak za uvoz !!!

E stvarno-sad si lupio do balcaka!!!
Ajd ako je ti uvezes za te pare i platis sve troskove(carinu i porez) kao i dovoz,ja cu ti pokloniti 5000 eura! Jel moze?
Ja sam bio pre 10 dana u Nemackoj i gledali smo bas Multiplu 2001 1,6 16V sa metanom a koju smo prethodno rezervisali. I kad smo otisli a ona nema Euro 3 a trebali smo da je platimo 1600 eura a meni je bilo sumnjivo zasto je tako jeftina.
Pogledaj malo one sto su 2001 a kad JTD motor ima 110 ks a ne 105 koji nije euro3 pa ces videti koja je onda cena tog automobila.
Druga stvar,taj auto koliko god nekom kao tebi bio ruzan je ustvari jedno jako dobro i funkcionalno vozilo koje ima 6 sedista pa vecina prelazi preko izgleda jer im treba auto koji je jeftin i pouzdan a Multipla to svakako jeste.
Ali ne onoliko koliko si ti to objavio.
Ljudi shvatite da samo dovoz iz Nemacke kosta oko 500 eura a tek onda dolazi carina sa porezom.:rtfm:

Uzasno je ruzan auto, znaci ruzniji jos nisam videla...

Nova Multipla je ljepša
multipla1.jpg

Ne zalećite se u ofsajd pomamljeni izuzetno niskom cenom (i Dule021 to tvrdi), sve to što je da "biju ko neće" ima neku skrivenu manu, najčešće da je reč o euro2 automobilima, evo ova Alfa izgleda k'o picino oko:

15301-1.jpg

65301-1.jpg

-1100EURa
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3987781&show=1
a 99,87% da nije euro3, tako da džaba, uostalom pročitaj ceo post na drugoj temi:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/356574-Li%C4%8Dni-uvoz-automobila-iz-Slovenije-Nema%C4%8Dke-Italije-Ma%C4%91arske-itd...?p=15734977&viewfull=1#post15734977

Sada sam malo bolje pogledao taj nemački sajt, te Multiple koje su ispod 1000 eura su '99-00 godište, nisu euro3 ni u bajki...

Poslednja izmena:

Za te pare se uzme daleko konforniji i lepsi miniven Saran, galaxy, alhambra, espeis.
Multipla nije bas konforna za vozaca zbog treceg sedista napred, vozacevo i suvozacevo do vrata su pomerena blizu vrata, tako blizu ni jedan miniven nema (kao ni auto) poziciju sedista,pa samim tim konfor i nije neki, oseti se blizina vrata... sto se tice zadnjeg dela nista drasticno konforniji od senika, sarana-galaxija-alham. imaju veci konfor, i veci su ali za cenu od 8500e pre bi uzeo dosta konforniji mini ven kao sto sam vec rekao nego multiplu.
O izglude da li je ruzan ili lep je stvar ukusa, ali o konforu i uzivanju u voznji , daleko da je najbolji.

Poslednja izmena:
sve to zavisi od ukusa, i od stanja automobila. Ja bih pre uzeo Reno Senik za te pare.

Moram da prijavim jos nesto u vezi ove izjave.
Kad sam se vracao iz Nemacke nijedan auto nije dimio, sto kod nas malo malo pa vidis, ali sa dva izuzetka!!
Dva Renoa su purnjala nazad crno a jedan od njih toliko da sam mislio da se zapalio- i tu mi se zgadio jos vise!
Ne mogu da kazem-lepe sam pare zaradio na Renoima ali sebi ga licno nikad ne bih ostavio.

Poslednja izmena:
Za te pare se uzme daleko konforniji i lepsi miniven Saran, galaxy, alhambra, espeis.
Multipla nije bas konforna za vozaca zbog treceg sedista napred, vozacevo i suvozacevo do vrata su pomerena blizu vrata, tako blizu ni jedan miniven nema (kao ni auto) poziciju sedista,pa samim tim konfor i nije neki, oseti se blizina vrata... sto se tice zadnjeg dela nista drasticno konforniji od senika, sarana-galaxija-alham. imaju veci konfor, i veci su ali za cenu od 8500e pre bi uzeo dosta konforniji mini ven kao sto sam vec rekao nego multiplu.
O izglude da li je ruzan ili lep je stvar ukusa, ali o konforu i uzivanju u voznji , daleko da je najbolji.
Slazem se da je Sharan ozbiljniji kao i ostali navedeni primerci ali Multipla ima jednu veliku prednost a to je sto je mnogo kraca i zahvalnija je za gradsku voznju i parkiranje. A sirina od 187 cm naspram Sharana koji je sirok 181 cm govori da mesta ima za sva tri putnika napred a opet Sharan je duzi vise od 60 cm tako da Multipla ima veliki plus za grad.
Ima ljudi kojima nije potreban tako veliki minivan kao Sharan i a koji i nemaju potrebu za 7 sedista pase takvi odlucuju za Multiplu koja kad se izvade zadnja sedista pruza jako puno prostora i to bas zbog svog oblika karoserije a pritom je ,sto mnogi ne znaju,kraca od jednog Fiata Bravo iz 2001 godine.

Poslednja izmena:
Moram da prijavim jos nesto u vezi ove izjave.
Kad sam se vracao iz Nemacke nijedan auto nije dimio sto kod nas malo mao pa vidis ali sa dva izuzetka!!
Dva Renoa su purnjala nazad crno a jedan od njih toliko da sam mislio da se zapalio- i tu mi se zgadio jos vise!
Ne mogu da kazem-lepe sam pare zaradio na Renoima ali sebi ga licno nikad ne bih ostavio.
I ja sam video par Stila JTD (jedan dolazio kod mene na popravku zbog tog problema) purnjaju kao Raba stara. A Senik 120ks sam vozio i odlicno ide, dosta opreme, samo bih stavio analogni cajger, makar od fiće, nego ono digitalno fensi sr*nje.

Back