Ubeđivanje podsvesti

Свашта се трпа под подсвест. Кад наука не зна нешто да објасни, они кажу то је на нивоу подсвести,
За Дух Божји који покреће наше тело и уређује наш живот научници кажу да је посвест.
Дух Божји је задужен за све процесе који се одвијају у телу. варење,крвоток, процесе у ћелијама итд. Рецимо засврби нас глава, дух треба да усклади рад милијарди ћелуја нашег тела и хемијске процесе у свакој ћелији, да би се тај посао обавио, А само контакти између ДНК и РНК се мере на вредност од двемилијарде контаката у секунди, и све то мора бити прецизно одмерено.
Затим истина. То исто наука трпа у подсвест.
http://forum.krstarica.com/entry.php/43995-Живи-ли-се-од-вере
У тексту на горњем линку сам покушао да објасним како истина утиче на наш живот.
А Наш дух користи нашу истину да би креирао наш живот.
Ако истина о нама самима каже да ми заслужујемо да нам се дешавају лепе ствари онда ће дух и дати да то буде тако. А ако наша истина каже да не заслужујемо онда већ претпостављате шта ће доћи у наш живот.
Дух користи и наша осећања (емоције) као цигле од којих прави нашу судбину, па каква му осећања дајемо такав живот добијемо.
Ако неко хоће да наведе свој дух, или ако хоћете подсвест, да му ствара добар живот онда мора да поради на својој ИСТИНИ, На својим ОСЕЋАЊИМА, и да кроз машту дода још мало лепог материјала да дух има с чим да ради.
Онај ко лаже, краде ,малтретира ближње и сам мисли да он не заслужује љубав; како дух да му испуни живот љубављу?

Back