- Poruka
- 791
Vaspitaci/ce koriste svoju psihu kako bi radili sto bolje da decom,mozda mislis da je potrebana fizicka snaga za vaspitac/u.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam žensko.Чини ти се. Жене никако нису агресивније. Када им нешто није по вољи пре иду у неурозу и депресију. Мушкарци одлазе у агресију и дестукцију.
"Klasična"?!
Klasicna priča
Онда можда пређем тамо са овим тезама. Ако ми време допусти.Ja sam žensko.
Imam čak i temu "Agresivno ponašanje umesto plača" https://forum.krstarica.com/threads/agresivno-ponasanje-umesto-placa.827618/
Ћути, ми можда и не знамо шта се све дешава. Нама изгледа екстремно, а можда је негде класика.Izvini, ali ovo nije klasično, nego ekstremno.
jel tebe neko maltretirao srecice?Je l' imate dobrog advokata?
jel tebe neko maltretirao srecice?
aj da ne chitam dalje, ko te odvezao i gde?Jednom sam bio vezan u podrumu,proveo sam 24 sata u podrumu sa nasom bracom Kinezima.Nasa bratska Kina ce na pokloniti bager 'CAT' u slucaju poplave.U slucaju poplave beger stane na sredini mosta i sa svojom 'kasikom' premesta vodu sa jedne strane na drugu mosta.i tako se ravna vodostaj to verovatno niste znali.
Ali to nije nikakva poplava...To je kao ono kad se umivas i sa ruke ti padne kap vode na plocice i posle zgazis carapom,malo bude neprijatno ali nakon par minuta sve super.
aj da ne chitam dalje, ko te odvezao i gde?
A zene nisu dosadno,daleko od toga.
Ali jednostavno muskarci su sami po sebi bolji komicari,mozda zbog toga sto imaju manje stida da sebe prestave kao 'budalu' ili mozda zena ima stid od pravljenja ruznih faca...
Mislim postoje smesne zene ali su to pretezno one zene u godinama (babe).
Jesam, izvinjavam se. Nisam htela da kažem u smislu da bi decu sa invaliditetom trebalo poubijati,
Koji smisao žene? Ako MENE pitaš, žena je nedovršen muškarac, biološki dokazano, i u tom smislu je fizički invalid. S'obzirom na to da je u odnosu na muškarca fizički skoro pa se može reći "invalid", lako je bilo baciti je u ropstvo. (Iz tog ropstva su iznikla i psihička oštećenja, strahovi, fobije, frustracije, bežanje od stvarnosti itd tako da su žene "gluplje" jer su odbrambenim mehanizmom isključile mozak da ne bi poludele, odnosno da bi manje patile)
Što znači "nismo mi BIRALE ni IZABRALE ništa. Jel' bi ti izabrao da ti ja odsečem taj tvoj ponos i napravim ti umesto piše rupu među nogama? Naravno da ne bi. Ako BiH ja to tebi ipak uradila, to bi na tebe ostavilo teške psihičke posledice. Prosto, Đole "Mens Sana in corpore sano" , u zdravom telu zdrav duh.
Psihički bi mogli biti jednaki kada bi na svakom koraku od rođenja prestali da nas ubeđuje te kako ste pametniji, jer NISTE pametniji, veći ste i od toga je sve i krenulo.
Nije mislio to, nego sa decom kad se igraš.Прављење будале од себе није духовито, то је једноставно - јадно.
Treba. Muškarci se moraju više ukljičiti u odgoj dece jer dečacima trebaju muške figure i uzori pri odrastanju, a u obrazovnom sistemu ih ima u znatnijem broju tek među nastavnicima, što je već kasno.U vrticima treba vise nastavnika muskog pola?
Je l' mukarac moze jednako ili bolje raditi u vrticu kao nastavik od zene?