U vrticima treba vise nastavnika muskog pola?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U vrticima treba vise nastavnika muskog pola?
Je l' mukarac moze jednako ili bolje raditi u vrticu kao nastavik od zene?
Bolje ne mogu da rade od zena ali kako postoje muskarci ucitelji, nastavnici, profesori tako mogu i muskarci vaspitaci u vrticima,
U svetu ih ima a mislim i kod nas ima muskaraca vaspitaca u vrticima..

Poslednja izmena:
Kao i svaki drugi poso gde zena nema sta da trazi
E, vidiš revolucionarne ideje, to mi se sviđa, ženke da imaju obavezu samo da rađaju i da ne rade apsolutno ništa :)
Ali NIŠTA. Vi zarađujte, dođite kući, očistite kuću, skuvajte itd. (Uostalom, postojale bi profesije čistač, perač, kuvara već ima, pa platiš)
George, nisam se ovome nadala od tebe :lol:

E, vidiš revolucionarne ideje, to mi se sviđa, ženke da imaju obavezu samo da rađaju i da ne rade apsolutno ništa :)
Ali NIŠTA. Vi zarađujte, dođite kući, očistite kuću, skuvajte itd. (Uostalom, postojale bi profesije čistač, perač, kuvara već ima, pa platiš)
Imaju obavezu i da dignu nogice ako muz to trazi. :aha2:

Може да се гледа и са друге стране. Мушкарци имају обавезу да оплоде и да се после тога међусобно поубијају. Жене раде све остало.

• Haha
Reactions: DUH
Не може. Стастистички гледано мушкарци имају много мање стрпљена и вештине са децом.

Nisam bas siguran,meni zene izgledaju veoma depresivnije i agresivnije.
Jedino sto muskarci to pokazuju na grub nacin,ali ipak ne bi ni jedan muskarac udarao decu po vricu...
A i ovako je zanimljivije deci da provode vreme sa muskarcima,jer je jednostavno tako...
Pa cas se secam kad sam isao u srednju skolu profesori su svi bili normalni pa cak i budale,dok su profesorice uvek glumile neki autoritet.

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Pa čak i da je tačna predrasuda da muškarci imaju manje strpljenja (a nije tačna, kao i sve predrasude), zar nije bolje da te tata baci u vodu i instiktivno zaplivaš, nego da te mama uči 3 godine, svake godine jedan šlauf manje :lol:
Po kratkom postupku, prirodna selekcija, jaci i pametniji da opstaju, ako je kilav bolje da se udavi nego posle ceo život da se "vuče" i muči i sebe i druge.

Nisam bas siguran,meni zene izgledaju veoma depresivnije i agresivnije.
Jedino sto muskarci to pokazuju na grub nacin,ali ipak ne bi ni jedan muskarac udarao decu po vricu...
A i ovako je zanimljivije deci da provode vreme sa muskarcima,jer je jednostavno tako...
Pa cas se secam kad sam isao u srednju skolu profesori su svi bili normalni pa cak i budale,dok su profesorice uvek glumile neki autoritet.
Чини ти се. Жене никако нису агресивније. Када им нешто није по вољи пре иду у неурозу и депресију. Мушкарци одлазе у агресију и дестукцију.

Pa čak i da je tačna predrasuda da muškarci imaju manje strpljenja (a nije tačna, kao i sve predrasude), zar nije bolje da te tata baci u vodu i instiktivno zaplivaš, nego da te mama uči 3 godine, svake godine jedan šlauf manje :lol:
Po kratkom postupku, prirodna selekcija, jaci i pametniji da opstaju, ako je kilav bolje da se udavi nego posle ceo život da se "vuče" i muči i sebe i druge.
Preterao si.

Pa čak i da je tačna predrasuda da muškarci imaju manje strpljenja (a nije tačna, kao i sve predrasude)

Па ти, ако не верујеш, направи два обданишта, где ћеш у једном да покупиш 20 мушкараца са улице да буду васпитачи а у другом 20 жена, па прати ситуaцију :D

Bas tako...Muskarci se igraju 'grublje' sa decom,a koliko znam to se deci svidja...

• Podržavam
Smisao zene ste same zametnule ,sad tumarajte tako fejk dok je sveta nazad nema

Upravo to
Samo prebaci ključnu reč na "igra" i to je to.
Žene su dosadne i to je činjenica.

A zene nisu dosadno,daleko od toga.
Ali jednostavno muskarci su sami po sebi bolji komicari,mozda zbog toga sto imaju manje stida da sebe prestave kao 'budalu' ili mozda zena ima stid od pravljenja ruznih faca...
Mislim postoje smesne zene ali su to pretezno one zene u godinama (babe).

Jesam, izvinjavam se. Nisam htela da kažem u smislu da bi decu sa invaliditetom trebalo poubijati,
Smisao zene ste same zametnule ,sad tumarajte tako fejk dok je sveta nazad nema
Koji smisao žene? Ako MENE pitaš, žena je nedovršen muškarac, biološki dokazano, i u tom smislu je fizički invalid. S'obzirom na to da je u odnosu na muškarca fizički skoro pa se može reći "invalid", lako je bilo baciti je u ropstvo. (Iz tog ropstva su iznikla i psihička oštećenja, strahovi, fobije, frustracije, bežanje od stvarnosti itd tako da su žene "gluplje" jer su odbrambenim mehanizmom isključile mozak da ne bi poludele, odnosno da bi manje patile)
Što znači "nismo mi BIRALE ni IZABRALE ništa. Jel' bi ti izabrao da ti ja odsečem taj tvoj ponos i napravim ti umesto piše rupu među nogama? Naravno da ne bi. Ako BiH ja to tebi ipak uradila, to bi na tebe ostavilo teške psihičke posledice. Prosto, Đole "Mens Sana in corpore sano" , u zdravom telu zdrav duh.
Psihički bi mogli biti jednaki kada bi na svakom koraku od rođenja prestali da nas ubeđuje te kako ste pametniji, jer NISTE pametniji, veći ste i od toga je sve i krenulo.

shta ti nina ovde predstavljash kad neke osnovne razlike ne uochavash
plus ova tema na psihologiji lol, hajde sve da se natrpa ovde

Psihologija je nauka o ponašanju i mentalnim procesima. Mentalni procesi obuhvataju svest i nesvesne procese. Psiholozi nastoje da objasne ulogu mentalnih procesa u pojedinačnom i grupnom ponašanju. Oni takođe proučavaju i biološke procese koji su u osnovi ponašanja...
Psihologija je veoma bitna za jednog vaspitaca/vaspitacicu...

• Podržavam
Psihologija je nauka o ponašanju i mentalnim procesima. Mentalni procesi obuhvataju svest i nesvesne procese. Psiholozi nastoje da objasne ulogu mentalnih procesa u pojedinačnom i grupnom ponašanju. Oni takođe proučavaju i biološke procese koji su u osnovi ponašanja...
Psihologija je veoma bitna za jednog vaspitaca/vaspitacicu...
kalif umesto kalifa?

• Haha
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back