U Vladi preglasani ministri DSS-NS

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam da li da se smejem ili da placem. Zaboravih da si ti skolski primer podmlatka radikala. Oprosteno ti je. Nemam srca da te vise blamiram, :lol:sto bi ti rekao. Sto ne upotrebi neku lepu srpsku rec, nego BAS francusku? :shock:

Da sam na tvom mestu, ja bi plakao ;) :P Vidim razumes se u francuski ko Marica u .... :D LOL, nego zar mladoj LDP(ovci) :P nije mesto u WC-u ;) :D

Sinnke, zar jos nisi zavrsio osnovnu skolicu? U jednoj recenici napravio si cak 2 greske. Ne kaze se maltretirat, nego maltretirati; niti tvojom, nego svojom. :razz:

Sta ti je silikon iz usta otisao u mozak? Znas koji je tvoj problem. Tebe su sigurno ranije ispravljali ljudi za gramaticke greske, pa si se dala malo u citanje, procitala par knjiga i utripovala da imas puno znanja. A naucila si 100 reci u zivotu i ides po forumu pa lecis komplekse. Nijedan pismen covek koji je pismen koliko ti sebe smatras, ne bi isao okolo i napadao ljude da su nepismeni, a usput govorio "po meni" a ne po "mom misljenju". Imas gresaka ko u prici, zato se pokrij usima, da ne bi ja tebi poceo trazit greske i isblamirao te na forumu do maksimuma.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back