- Poruka
- 8.923
koliko zaista volite sebe? tu mislim na kompletno psihofizičko prihvatanje i voljenje sebe kao ličnosti a ne kao što majka voli svoju decu, bezuslovno. da gledate sebe kao neko drugi koliko biste se sviđali sami sebi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koliko zaista volite sebe? tu mislim na kompletno psihofizičko prihvatanje i voljenje sebe kao ličnosti a ne kao što majka voli svoju decu, bezuslovno. da gledate sebe kao neko drugi koliko biste se sviđali sami sebi?
Od malena smo ''utripovani'' da bas volimo sebe a opet neke stvari nam govore sasvim drugo..npr
Dozvoljavala sam neke stvari da mi se serviraju pred ocima,na moju stetu,mnogo sam dozvoljavala,nekad uhvatim sebe sa tako maalo samopouzdanja itd itd..Treba da prodje neko vreme,dosta iskustva i tako dalje da skroz zavolimo sebe..Ja sebe volim,ali jos radim na tome,jer znam da ako ja sebe ne volim i ne postujem ne mogu reci da volim nekog drugog,jer to nije prava ljubav..to je neko moje misljenje.
Je l samo ja vidim ovaj post!?
evo do sad su se ovde ljubili i hvatali ispod moje posteljine, na kraju su mi samo rekli cao i izaslilepo a? ne mogu nista da im kazem zato sto bi onda znacilo da nemam nikakve ''prijatelje'' tako da cutim i trpim, zato i zivim zivot na internetu pretezno xD
uopste ne volim sebe ... ama bas ni malo .... ozbiljan sam
u tom slucaju verovatno ce jedino nastavnici postati oni sa kojima bih mogao da ucim, i jos jedno 3-4 ucenika od cele skole xDD
pa rekla bih da jesam zadovoljna sobom i jesam zadovoljna jer imam sve sto mi je potrebno za normalan zivot hvala bogu nijednu manu itd a od toga koliko cu biti zadovoljna tim zivotom zavisi samo od mene