U venama mojim ima

dal vam je bitno kakvo je cije poreklo kad stupate s nekim u vezu il brak
ono dal mu je neka plava krv tekla kroz vene i da nema mozda neke ciganske krvi...
dal simptomaticno to odredjujete po fizionomiji i drzanju ili trazite neke dokaze

Jako je bitno poreklo, mnogo govori o unutrasnjem ponasanju osobe i njegovim manama i vrednostima, koje se ne vide odmah
Medjutim, problem je sto se ja prvo zagledam ....pa posle pitam

ili ranije su devojke pitale , koji si horoskopski znak - sad moze samo koja ti je F-ka i terapija ...da vidim da li nam se F-ke slazu

Jako mi je bitno sta ce mi deca biti , to nije samo moj izbor , vec ja na taj nacin pravim izbor za decu ( tako valjda i druga strana ).

Opet, nema to veze sa fašizmom niti bilo čime , ljude delim na dobre i loše. To je jedina podela , a po opredeljenju sam antifašista , nacionalista (ovu reč su nepravedno satanizovali), pa ajmo reći rodoljub.

Gledam da štitim sebe od drugih kada god je to potrebno , ali isto tako da štitim druge od sebe kada god sam svestan takve situacije...Naprosto , čovek ne bira tu mnogo , ali svakako da postoje neke etničke grupe koje prema estetskim kriterijumima imaju najmanje šanse da zavrse u nekoj kombinaciji .

Ne bih se mesao sa cigankama, azijatkama, crnkinjama...Mozda bih sa muslimankama ali pod uslovom da se okane vere i ostavi svoju muslimansku porodicu cija bi da me kolje i mrzi zbog njihove vere i slicno, tako da opet ne bih ni sa muslimankama...Ja nisam neki vernik, nisam religiozan vec samo duhovan, verujem da nesto postoiji iza neka sila i slicno...

Ali u slucaju zombi apoklalipse ili bilo kakve kad ceo svet ode u majchinu i svede se zivot na prezivljavanje poput filma The road itd onda ne bi mi bilo problem da budem sa bilo koju...

Back