U Užicu katastrofa na deponiji zbog loše vlasti

Kako je Užice glasalo?​

18. decembar 2023.Na parlamentarnim izborima u gradu Užicu najviše glasova osvojila je lista “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” sa 42,66 odsto ili 15.832 glasa. Izborna lista “Srbija protiv nasilja” osvojila je poverenje 29,45 odsto glasača i dobila 10.930 glasova. U gradu Užicu glasalo se na 83 biračka mesta. Upisano je bilo 57.501 glasača, a izlaznost 64,56 odsto i nešto je veća u odnosu na prošlu godinu i aprilske parlamentarne izbore.

1. Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane……..15.832 (42,66%)
2. Srbija protiv nasilja-SSP-DS-ZLF……………..10.939 (29.45%)
3. Dr Miloš Jovanović- Nada – NoviDSS-POKS………..2.759 (7,43%)
4. Dr Branimir Nestorović – Mi glas naroda………..1.883 (5,07%)
5. Ivica Dačić-Premijer Srbije-SPS……………….1.882 (5.07%)
6. Nacionalno okupljanje-Zavetnici-Dveri………….1.332 (3,59%)
7. Vojislav Šešelj – SRS………453 (1,22%)
8. Dosta je bilo i SDS i Ana Pejić……392 (1,06%)
9. Vuk Jeremić- Da se narod pita……331 (0,89%)
 
Danas ovde sa deponije Duboko građanima Užica mogu da potvrdim da je požar na telu deponije u potpunosti ugašen i saniran”, istakla je obraćajući se medijima gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević, naglasivši da to ne bi bilo moguće bez ogromnog zalaganja, danonoćnog rada i podrške svih koji su u proteklih 20 dana ovde bili angažovani, prenosi uzice.rs.

“Kada to kažem, mislim na sve one ljude koji su svakodnevno bili ovde na telu deponije, bilo da je reč vatrogascima, vozačima, mašinistima, vozačima kamiona ili stručnjacima iz ove oblasti, koji su svojim znanjem, iskustvom i opremom doprineli da se ovaj ogroman požar za kratko vreme ugasi. Imajući u vidu njegove razmere i dubinu žarišta, posao gašenja urađen je zaista brzo i za to zahvalnost dugujemo i Ministarstvu zaštite životne sredine, Republičkom sektoru za vanredne situacije, JP „Srbija vode“ , i svim drugim organima i institucijama koje su bile uključene. Moram da vam kažem i to da su ovakvi požari u susedim zemljama i svetu gašeni u vremenskom intervalu od godinu do dve godine dana, a mi smo to uradili za nepunih 20”.
 
Za učešće u novom sazivu užičkog palamenta koji broji 67 odbornika, na lokalnim izborima drugog juna, boriće se kandidati sa 8 izbornih listi grupa gradjana , poltičkih stranaka i koalicija.

1. IZBORNA LISTA “ALEKSANDAR VUČIĆ- UŽICE SUTRA”

2. IZBORNA LISTA “DA UŽICE IMA BUDUĆNOST-GLIŠO VIDOVIĆ”

3. IZBORNA LISTA ”UŽIČKA ODBRAMBENA LIGA – UŽIČKA AKCIJA – NAŠ GRAD – NAŠI LJUDI”, podnosioca „GRUPA GRAĐANA UŽIČKA ODBRAMBENA LIGA – UŽIČKA AKCIJA“

4. IZBORNA LISTA “NOVA DEMOKRATSKA STRANKA SRBIJE (NOVI DSS) – BRANKO ĐURIĆ- NOVO LICE SRBIJE (NLS) -MILOŠ PARANDILOVIĆ- ZA NOVO UŽICE”

5. IZBORNA LISTA “MILAN STAMATOVIĆ – ZDRAVA SRBIJA

6. IZBORNA LISTA UŽIČKI DEMOKRATSKI FRONT – DR ŽELJKO BACOTIĆ

7. IZBORNA LISTA Ivana Parlić NAJBOLJE ZA UŽICE, patriotska koalicija DVERI – NARODNA STRANKA – POKS podnosioca Koalicija Ivana Parlić NAJBOLJE ZA UŽICE, patriotska koalicija DVERI – NARODNA STRANKA – POKS

8. IZBORNA LISTA- BIRAMO BORBU BIRAMO UŽICE-Jovanka Lučić-Bojan Mitrović-Zeleno-levi front i Narodni pokret Srbije
koliko je ovde igraca AV, na kraju price pobeda SNS
 
То је природно Врење које се јавља путем високих температура и опет ће доћи до САМОзапаљења те Депоније уколико се она не дислоцира и трајно уклони сав тај отпад и гурнути га у Машину за уништење на коју ми не мислимо.
Ту депонију нико није запалио..само се гура проблем под тепих.
 
Gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević (SNS) proglasila je pobedu koalicije „Aleksandar Vučić-Užice sutra“ na lokalnim izborima u tom gradu i najavila da će ta koalicija u savezu sa Zdravom Srbijom formirati lokalnu vlast.

Foto-SNS-Uzice.jpg
Od 30.457 važećih glasačkih listića, 14.128 glasova ili 45,53 odsto osvojila je lista „Aleksandar Vučić – Užice sutra“. Uprkos prljavoj kampanji naših političkih protivnika, uspeli smo da ostvarimo takav rezultat i hvala svima koji su glasali za nas – kazala je gradonačelnica u sedištu užičkog SNS-a.

U birački spisak grada, na 89 biračkih mesta, upisana su 63.393 glasača.

Ona je dodala da će ta kolicija u savezu sa Zdravom Srbijom Milana Stamatovića, koja je na lokalne izbore u Užicu izašla samostalno, za koju je navela da je „osvojila 2.056 glasova ili 6,63 odsto, imati ukupno 52.16 odsto“.

Ovo je velika pobeda za Užice. Nastavljamo rekonstrukciju bolnice, intenziviraćemo izgradnju obilaznice oko Užica i biće još drugih projekata u naredne četiri godne. Živelo Užice! Živela Srbija! – poručila je gradonačelnica, koja je kandidatkinja te koalicije za još jedan mandat.
 
То је природно Врење које се јавља путем високих температура и опет ће доћи до САМОзапаљења те Депоније уколико се она не дислоцира и трајно уклони сав тај отпад и гурнути га у Машину за уништење на коју ми не мислимо.
Ту депонију нико није запалио..само се гура проблем под тепих.
Довољно да има стакла и да се запали поново.


Било где да се налази треба поливати пеном.
 
Poslednja izmena:

Back
Top