U utorak "veliki" protest, a šta posle toga kad...

naravno, to sve stoji. (ali ni uslovi nisu isti)
ali i dalje ostaje ta nepristojnost koji koriste neki ovde i rugaju se pojedincima koji su normalno došli, pomolili se i otišli.
pre svega zbog njih (a ne zbog vlasti, političara itd), samo malo pristojnosti i objektivnosti.

Ne verujem da se rugaju njima, vec upravo onima koji su rusili, pljackali i palili.

generalizujući ceo skup da ispadne da je glavni motiv bio kradja patika, direktno udaramo šamar mnogima koji su bili iz sopstvene potrebe i želje za boljim.
ne može to tako, loše mi je to mnogo.

na kraju se izvodi zakljucak da se nama hebe za Kosovo, nego da je bitno da se krade. Mozda mi znamo istinu, ali organizatori skupa su takvu sliku o nama poslali u svet. Zato su plavujke i razbijaci ambasada trebali da odrobijaju bar 1. godinu, sa novcanom kaznom, za primer svima ko blati ime i obraz Srbije (ne mislim na onaj prljavi Obraz)

То и јесте циљ ових "демократа". Да осуде све што је за Србију. није их брига што је познато да су разбијали и крали убачени елементи из ДС и ЛДП, као и стандардни лопови са Зеленог Венца, него још пљују по свему српском. Ако, то их Тадић учи.

То и јесте циљ ових "демократа". Да осуде све што је за Србију. није их брига што је познато да су разбијали и крали убачени елементи из ДС и ЛДП, као и стандардни лопови са Зеленог Венца, него још пљују по свему српском. Ако, то их Тадић учи.

Jel dolaziš sutra?:super:

Ma krao je Tadic licno, sto lepo ne napises tako? :lol:
Toliko lupate poslednjih dana da je ovo prosto zalosno :mrgreen:

Niko tu ne pravi razliku, po pravilu kad se pomene moleban, svi graknu na "patike za Kosovo" :whistling:

Tako je! Nego kad smo kod odbrane pravde i istine, odakle krece skup. Sa mesta br1 ili 2

1569501-Old_New_on_Knez_Mihailova-Belgrade.jpg

Back