U usta

Da li i koliko spremate svom muškarcu nešto?Mislite li da vam dajemo veliki plus ukoliko nas''zadovoljavate u kuhinji''.Šta misle žene,a šta muškarci misle :think:

Pre 10 i više godina sam imala volju i želju. Baš sam uživala u kuhinji. Špajz mi je bio kao bombonica, sve domaće, brižljivo spremljeno, uredno, teglice sa nalepnicama... :lol: Svaki dan kuvano, uvek domaći kolači,...
A sada gledam da je što zdravije. A zdravije je kraća termička obrada, manje stajati u kuhinji, manje sedeti i jesti... a više se kretati napolju, smejati i maziti.
Ali, volim da ugodim, serviram, postavim, ugostim,... Da zapamtim ko šta voli pa obradujem. Za sebe samu me najviše mrzi.

Mozemo mi da folozofiramo u beskraj,ali, jedno je tacno.Zena koja hoce u krevetu da ima "lava", mora ga lavovski i nahraniti.Te "uspijuse" "starlete",pa one nisu ni za sta.Ako zena ne zna ,da

napravi dobru gibanicu sa sirom,da ispece svinjski but...ta zena nije ni za sta,pa ni za neke ljubavne "vratolomije".Sta ce njen partner da "uradi",ako ga doceka sa spagetima za rucak,na primer.???

Da li i koliko spremate svom muškarcu nešto?Mislite li da vam dajemo veliki plus ukoliko nas''zadovoljavate u kuhinji''.Šta misle žene,a šta muškarci misle :think:

Mislim da je u pitanju sindrom gladnih usta, kao posledica trenutnog ili, još gore, siromaštva u detinjstvu. I onda se to nejelo odražava na promatranje muško-ženskih odnosa u kontekstu kuhinje.

Volim da spremam ono što oni vole
Gledam da im ugodim često ali ne uvek
Ono što ne vole ne spremam nikad

- - - - - - - - - -

Zbog sebe bih volela da pravim slatko ali paradoks je da ga moja ćera skoro nikada ne uzima

- - - - - - - - - -

Ona domaće torte ne jede i alergična je na orahe te tačno imam listu slatkiša šta može

Back