U tvojim kolima....

Kaže vidio sam da dobro guraš, pa ako možeš malo....ono znaš...poguraj druga u nevolji ?

192 sa 110 kilograma pa vidi kako to izgleda u autu. Neka je zenska visoka bar 170, znaci prenapeta situacija.
Motela-hotela na svakom cosku, ne vidim potrebu za mucenjem u autu.
Neka predigra, oral, to moze, seks jok.
Prenapeto je hot ? Ne vidim problem u tim mjerama ?

ja voleti

jednom me je jedna presekla kucnuvsi na prozor a kuca joj blizu pa sam pomislio da joj je otac ili brat a ona se salila

jeste malo nezgodno ako prolaze ljudi na 30-ak metara , iako je noc nije komotno ali OK

Kako naslov kaže sex u kolima, dopada vam se ili se ne? Neka nezgodna situacija, iskustva? Ajmo da vas čujem 😉 Meni se lično mnogo sviđa, volim to što nema mjesta pa morate biti kreativni, a jednom nam je lik kucnuo na prozor 😆 nije mogao da upali a djevojka morala kući. On pogubljen a ona plače ma čitava drama 😂

Proveo sam ceo dan gledajuci kola na placevima i jedva nasao kola gde mogu sam da se smestim napred, nema bas puno mesta za takvo drustvo :andjeo:

Meni je malo tesno, visok sam a auto kupe.
Nije da ne volim ali nemam punu koncentraciju.
Zimi zna da bude lepo kad se dobro zagreje auto i kad znam da su minimalne šanse da neko prođe.
Bilo mi je zanimljivo kad sam mislio da nešto lupa na autu pozadi, gledam u vožnji se ne čuje ništa, izađem ljuljam, ništa.
Onda mi je ona rekla da to njena glava udara u zvučnik.

Kako naslov kaže sex u kolima, dopada vam se ili se ne? Neka nezgodna situacija, iskustva? Ajmo da vas čujem 😉 Meni se lično mnogo sviđa, volim to što nema mjesta pa morate biti kreativni, a jednom nam je lik kucnuo na prozor 😆 nije mogao da upali a djevojka morala kući. On pogubljen a ona plače ma čitava drama 😂
Jesam dok u autu do našeg nisam prepoznala tetku. I ona mene. Manjak prcplaceva u mom gradu :lol:

ja volim komfor u šta seks u kolima ne spada pa ga i ne primenjujem.. :mrgreen:

Back