комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta, nismo imali već taksu na RTS? Šta je onda bilo onih 500 dinara dok je bila demokratija?RTS je glasilo AV-a!
Zbog toga nam je i uveo TV taksu da placamo njegovu propagandu!
RTS je glasilo AV-a!
Zbog toga nam je i uveo TV taksu da placamo njegovu propagandu!
Mislim da se Rts baš ponaša kao opozicija Vučiću i naprednjacima. Bili su uz sve vlasti, jedino im je sada važnije šta će reći tamo neki Čeda narkoman ili Šule lopov
Na RTS - u vlada "žutica" !
To skoro i da ne sakriva Bujošević, on je njihovo čedo...
Šta, nismo imali već taksu na RTS? Šta je onda bilo onih 500 dinara dok je bila demokratija?
Mene čudi da RTS ne tuži Vučića što im je oteo 350 dinara po korisniku.
OK, RTS je uvek bio režimski (u svakom režimu, i ovom, i onom pre njega, i pre...), ali ovo "Vučić uveo taksu" - gde živiš, u Diznilendu?
Šta, nismo imali već taksu na RTS? Šta je onda bilo onih 500 dinara dok je bila demokratija?
Mene čudi da RTS ne tuži Vučića što im je oteo 350 dinara po korisniku.
OK, RTS je uvek bio režimski (u svakom režimu, i ovom, i onom pre njega, i pre...), ali ovo "Vučić uveo taksu" - gde živiš, u Diznilendu?
N1 je bastion slobodne reči , a vlasnik je Djeneral Petreus , možda si ga pomešao sa Al Jazzirom .Ха, ха, Н1, мујканско гласило као основ за отварање теме... зна се ко чита муџахединске памфлете.
Vi ste to shvatili kao dobrovoljni prilog, neko je uredno plaćao.
Moj komentar je da TV taksa nije ništa novo i da je nije Vučić uveo. Uvedena još kod Slobe uz račun za struju, pa je to kritikovano, kasnije DOS provalio da to i nije tako loše, pa uveo opet, pa ovi ukinuli, pa nastavili... Malo realnosti nije na odmet.
Za običan narod igranka bez prestanka.
N1 je bastion slobodne reči , a vlasnik je Djeneral Petreus , možda si ga pomešao sa Al Jazzirom .
Kakve veze ima N1 sa Ivanovićem?
Pa gledao sam , al Fajgelj nije sasvim normalan tako da njegove opservacije ne možemo uzimati ozbiljno .гледај цео снимак не траје дуго
Pa gledao sam , al Fajgelj nije sasvim normalan tako da njegove opservacije ne možemo uzimati ozbiljno .
Не брините другари.
Жути Вујке је наш спавач.
Чека се тренутак.
.