Sve o aferi Mišković

ваше мишљење о привођењу Мирослава и Марка Мишковића?

• Подржавам истрагу и мислим да је ово добар потез

• Не подржавам јер јје ово прогон политичких противника

• Не подржавам јер је реч о дилу за политичку промоцију СНС

• Не подржавам јер је Мишковић невин или сувише битан за Србију

• Немам став / нисам заинтересован

• Не подржавам јер је ово само замајавање народа

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

čedina_zebra

Legenda
Poruka
53.468
Kako upravo javlja RTS akcija hapšenja je u toku . Mišković stariji, Mišković mlađi, Đurašković, direktor puteva iz Niša ...

"среда, 12. дец 2012, 07:05 -> 07:24
У току привођење Мирослава Мишковића

Како РТС сазнаје Радна група Управе криминалистичке полиције спроводи акцију привођења Мирослава и Марка Мишковића и још три лица, међу којима је и Мило Ћурашковић. Они се сумњиче за махинације приликом приватизације путарских предузећа.

Радна група Управе криминалистичке полиције, како сазнаје РТС, приводи Мирослав Мишковић, власник "Делта холдинга", Марка Мишковића, власника фирме "Mera investment fund" и Мила Ђурашковића, власник "Нибенс групе", "Шер корпорације" и ПТП Ниш.

Полиција, такође приводи и бившег директоре ПЗП Ниш Милутина Гашевића, председника Скупштине акционара ПЗП Ниш Дејана Јевтића и директора "Делта брокера" Предрага Филиповића.

Они се сумњиче за злоупотребе у поступцима приватизације путарских предузећа. "

E da, kako li je tekla ta priča o nedodirljivima, koji se to šraf odšrafio tj. koji je to adut Mišković sam sebi izbio iz rukava pa se našao na listi za "naplatu dugova".
Prodao je Maxi i zaebo se da to narodski kažem. Sam je sebi izbio adut iz rukava kojim je ucenjivao državu preteći joj da će ako ga uhapsi podeliti radnicima
nekoliko hiljada otkaza pa neka država vidi šta će onda.
I nisu tu samo Miškovićevi radnici u pitanju tu su i silni proizvođači i dobavljači koji su svoju robu plasirali preko Maxija.
Toliko za početak.

Poslednja izmena:
Како РТС сазнаје Радна група Управе криминалистичке полиције спроводи акцију привођења Мирослава и Марка Мишковића и још три лица, међу којима је и Мило Ћурашковић. Они се сумњиче за махинације приликом приватизације путарских предузећа

Како РТС сазнаје Радна група Управе криминалистичке полиције спроводи акцију привођења Мирослава и Марка Мишковића и још три лица, међу којима је и Мило Ћурашковић. Они се сумњиче за махинације приликом приватизације путарских предузећа

http://www.rts.rs/page/stories/ci/s...692/У+току+привођење+Мирослава+Мишковића.html

Na žalost sem za te malverzacije oko putarskih preduzeća ne tereti se za ništa više. Dobiće, ako uopšte dobije, neku sitnu robiju, a ostaće mu lopovska imperija koju je stekao preko grbače srpskog naroda. Ali, dobro...i ovo je do nedavno bilo nezamislivo da neko samo popreko pogleda Miška, a kamo li da ga privodi sa lisicama na rukama.

Videćemo šta će biti dalje. Videćemo kako će ova vlast koja ga je uhapsila uspeti da mu zapuši usta da ne progovori kakve su sve dilove imali u ranijem periodu, i koliko je kome Miško para natrpao u bulju.

Poslednja izmena:
Ubrzo ce ga pustiti zbog nedostatka dokaza, a on ce se velikodusno odreci odstete na koju bi imao pravo. Ili ce se sudjenje otegnuti u nedogled, pa ce ga nakon jalovog sudskog procesa osloboditi krivice zbog nedostatka dokaza ili propusta u istrazi. a on ce se velikodusno odreci odstete koju bi mogao da trazi od drzave.

Добро јутро.

И Ал Капоне је формално најебао због пореза, не због десетина убистава и сл.

Dobro jutro i tebi.

Pa, jeste, ali je dobio debelu robiju. Čisto sumnjam da će smeti Miška da odrape. Možda je ovo sve i dogovorena farsa za narod. Ko će ga znati. Ja i dalje mislim da političari ne smeju da dozvole da Miško progovori, jer bi ih povukao za sobom u tri lepe materine.

Ubrzo ce ga pustiti zbog nedostatka dokaza, a on ce se velikodusno odreci odstete na koju bi imao pravo. Ili ce se sudjenje otegnuti u nedogled, pa ce ga nakon jalovog sudskog procesa osloboditi krivice zbog nedostatka dokaza ili propusta u istrazi. a on ce se velikodusno odreci odstete koju bi mogao da trazi od drzave.

Tako nekako... Unapred dogovorena farsa.

Ja ovim vlastima ništa ne verujem dok ne pokažu suprotno.

Meni sve lici na ono uklanjanje Karica... Izgleda da nije dao Vucku koliko mu je ovaj trazio, pa ce malo da se izivljavaju nad njim...
U Srbiji nista novo... :neutral:

Kariću je ostavljeno vremena da zbriše, a i Karić je sitna riba za Miška. Niko nije toliko para natrpao političarima u bulje koliko je Mišković, i niko ih ne poseduje kao on. E, sada, ako su ovi rešili da to preseku, može da bude hebeno za sve političare u ovoj zemlji, pa i za ove na vlasti, jer niko me neće ubediti da i oni nisu uzimali od njega da bi bili poslušni kučići.

Sad, možda im je bilo malo. Možda su smatrali da su oni vlast koja zaslužuje više od Tadićeve, pa su se oko toga pokačili, te mu sada demonstriraju koliko su oni veliki. Ko će to znati. U svakom slučaju, ako nije obostrano dogovoreno hapšenje, uz saglasnost samog Miškovića, tako da će njega i sina da oslobode, a ove ostale osude na debele robije, onda su dobili velikog neprijatelja koji je moćan i iz zatvora da im se nahebe keve. Čisto sumnjam da nije očekivao ovako nešto, i pripremio teren "u slučaju ako me uhapse...".

Не верујем да је гос'н Мишко био сагласан да га хапсе ради некаквих СНСовских машкара. И још и сина да му хапсе.

Биће да је чак и њему Србија јутрос оно што је свим осталим Србима.

Daj Bože! Mada, teško mi je da u to poverujem. Jedino ako mu zaprete da će mu pobiti celu familiju ako se usudi da progovori što "ne treba".

Ako ćemo pošteno,
kasniš 2 minuta ....

Od sinoć postoji i ova temilica :

http://forum.krstarica.com/showthread.php/593556-PRED-ZATVOROM-Miškoviću-preti-17-godina-robije

I šta vam uopšte znači to
ko je prvi postavio ???

Jel' ima neka nagradna igra,
bonus poJeni, vaučer za kupovinu u Maxi-Jujujuju,
vikend u banji ???

:dontunderstand:

Pa, to je šta mu preti, a ovo šta mu se dešava. Za nekoliko dana ćemo postaviti temu "Oslobođen Mišković". Mare, što si nadrkan 'vako sabajle?

Back