U toku hapšenje vlasnika više od 20 firmi širom Srbije, potraga za direktorom "Fristajlera"

Duskwood

Iskusan
Poruka
6.888

U toku hapšenje vlasnika više od 20 firmi širom Srbije, potraga za direktorom "Fristajlera"​

Uprava kriminalističke policije (UKP) sprovodi najopsežniju akciju hapšenja do sada u nastavku borbe protiv korupcije, javlja RTS. Zakonski zastupnik kluba “Fristajler” osumnjičen je za pranje novca, a kako Tanjug saznaje, za njim će biti raspisana potraga.

Više javno tužilaštvo naložilo je hapšenje vlasnika više od 20 firmi na više lokacija širom Srbije.

Pripadnici UKP-a hapse vlasnike i direktore više od 20 firmi koje su se, kako se navodi, preko simuliranih poslova sa fantomskim firmama bavile "isključivo pranjem novca" u vrednosti koja se procenjuje na više stotina miliona dinara, saznaje RTS iz izvora bliskih istrazi.

https://n1info.rs/vesti/rts-u-toku-hapsenje-vlasnika-vise-od-20-firmi-sirom-srbije/

Ne placaju reket :sad2:

Ne znam zasto ali ja prema nekim delima miskovica imam mnogo blazi stav, jer je covek koristio prilike, to je kao i ostali u to vreme, jeste kaznjivo , ali je to organizacijom pretvarao u odlicno zaokruzene firme, za razliku od svih ostalih jajara u to vreme...
Npr 90% privatizacija je takva seljanija pokupila da su objekti poprilicno unisteni i tek onda renovirani , znaci unapredjeni su tek posle mnogo godina i to samo zato sto su dobijeni za dz....

Pohapse neke ljude s vremena na vreme i Ćacijevci kažu: eto, šta bre oćete? bori se Vučić protiv kriminala, hapsi i svoje! a mi ostali dobijemo trenutni osećaj zadovoljstva. Posle nekog vremena sve ih oslobode il im daju nanogice al to bude peta, šesta vest u njihovim goveđim medijima..
setite se Vesića.. uhapšen Vesić!!! u jbt! eno a ga sad lik vrv u Trstu u svojoj vili ladi jajtsa

Ma, Xiao mi ga Giuro, krivične prijave za vlasnike klubova, rasadnika, prodavnice elektroopreme, trt-mrt. Jedini teškaš je tu Novica Tončev, a njega su i ranije talaškali pa ništa. Pre će to biti, u njegovom slučaju, konkretno, pokušaj da ga smaknu s vlasti u Surdulici i tako prigrabe što više SPS glasova i tamo. Na delu je, očigledno, razlaz naprednjaka i socijalista. Sve po sistemu "žao mi je, rastajemo se, nemam buket ruža za kraj, al mogu da ti kovnem đon u facu".

U toku hapšenje vlasnika više od 20 firmi širom Srbije, potraga za direktorom "Fristajlera"​

Uprava kriminalističke policije (UKP) sprovodi najopsežniju akciju hapšenja do sada u nastavku borbe protiv korupcije, javlja RTS. Zakonski zastupnik kluba “Fristajler” osumnjičen je za pranje novca, a kako Tanjug saznaje, za njim će biti raspisana potraga.

Više javno tužilaštvo naložilo je hapšenje vlasnika više od 20 firmi na više lokacija širom Srbije.

Pripadnici UKP-a hapse vlasnike i direktore više od 20 firmi koje su se, kako se navodi, preko simuliranih poslova sa fantomskim firmama bavile "isključivo pranjem novca" u vrednosti koja se procenjuje na više stotina miliona dinara, saznaje RTS iz izvora bliskih istrazi.

https://n1info.rs/vesti/rts-u-toku-hapsenje-vlasnika-vise-od-20-firmi-sirom-srbije/

Притисак на СПС, коферче&момчад.

Da se privrednicima omoguće normalni uslovi poslovanja (normalni porezi i ostala davanja) ne bi se služili nedozvoljenim radnjama.

Јадница, мора да је од уста одвајала.....кажу да је "прва фрула СНС - а".... :zcepanje:
1000009942.jpg

Back