U Tisi, opet, nestalo nekoliko naših državljana

јесте, имају стра' од воде - а ако у њу упадну падају к'о камен на дно... будалчине...

И није ми јасно ЗАШТО БЕЖЕ са косовЕ - баш сада када су дигли ону ствар Б.Клинтону... стварно не разумем, ето, "остварили су свој сан" а бришу главом без обзира па макар се и подавили...

baš *pobožno :rumenko::rumenko::rumenko::rumenko: i *hrišćanski, " prepodobni glasnogovorniče

nepismeni i neobrazovani decacicu, ja sam kupovao gorivo kod srba na severnom kosmetu a nikada u zivotu kod siptara.

time ja cinim dva dobra dela istovremeno:

- ostavljam vise novca u sopstvenom dzepu i manje u tadicevom dzepu
- ostavljam marzu na benzin srbima sa kosova i metohije i tako pomazem njihov ostanak i opstanak na kosmetu :ok:

ni geografiju sopstvene drzave ne poznajes a hoces da diskutujes ovde?

treba prvo da se vratis u skolicu i naucis osnovne stvari da mozes da ucestvujes u diskusijama za odrasle z:D

Pismeniji sam i obrazovaniji od tebe. I stariji i iskusniji. To što ti kao jadnik ne možeš da podneseš kad ti neko vlastite gluposti natrlja na nos, to je tvoja stvar. Te tvoje uvredice su dokaz tvog statusa mentalnog jadnička. Pročitaj šta si sam pisao i lupetao, pa se onda guraj u raspravu sa starijima i pametnijima.

PS:

Ja sam naučio sve o geografiji moje države. Lepa je i ravna. Na Kosovu nikad nisam ni bio i baš mi puca pače da se sad nerviram oko sr*nja koje su pravljena pre 100 ili 20 godina. Kosovo je srce Srbije, ali ga je Sloba amputirao i prodao za dž.

Pismeniji sam i obrazovaniji od tebe. I stariji i iskusniji. To što ti kao jadnik ne možeš da podneseš kad ti neko vlastite gluposti natrlja na nos, to je tvoja stvar. Te tvoje uvredice su dokaz tvog statusa mentalnog jadnička. Pročitaj šta si sam pisao i lupetao, pa se onda guraj u raspravu sa starijima i pametnijima.

PS:

Ja sam naučio sve o geografiji moje države. Lepa je i ravna.

pa lupetas da ja imam ikakve veze sa siptarima . bezobzirno lazes i lupas gluposti cime pokazujes da ne poznajes osnovne stvari , kao geografija Srbije

od mesta mog stanovanja ja treba da vozim 60 km da sretnem prvog siptara.

da poznajes znao bi da se moja opstina granici sa opstinom leposavic na kosovu i metohiji i da nemamo nikakvog dodira sa siptarima sve do juzne mitrovice.

al vidis ti ne znas te najosnovnije stvari a hoces ovde da diskutujes ?

zato pali bezobrazna neznalice

PS:

Ja sam naučio sve o geografiji moje države. Lepa je i ravna.

sta hoces da kazes da je tvoja drzava vojvodina? a ne srbija? ocigledno da to hoces da kazes jer srbija nije u celini ravna.

pa lupetas da ja imam ikakve veze sa siptarima . bezobzirno lazes i lupas gluposti cime pokazujes da ne poznajes osnovne stvari , kao geografija Srbije

da poznajes znao bi da se moja opstina granici sa opstinom leposavic na kosovu i metohiji i da nemamo nikakvog dodira sa siptarima sve do juzne mitrovice.

sta hoces da kazes da je tvoja drzava vojvodina? a ne srbija? ocigledno da to hoces da kazes jer srbija nije u celini ravna.

pa to si već rek'o:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Jos nisi objasnila otkud ova tema na politici.........
vise bi odgovaralo da je na sportu:per:
nije politika?...............:rtfm::rtfm::rtfm:

ma siptari nemaju pojma sa plivanjem :(

E da si jos stavila da su to bili siptari,pa bi i bilo za politiku,............
ovako,ne znam zasto se uzbudjujes:mrgreen:

Nemoj tako,......jel vidis koliko je alergicna ucveljena:rtfm::mrgreen:

јесте, имају стра' од воде - а ако у њу упадну падају к'о камен на дно... будалчине...

И није ми јасно ЗАШТО БЕЖЕ са косовЕ - баш сада када су дигли ону ствар Б.Клинтону... стварно не разумем, ето, "остварили су свој сан" а бришу главом без обзира па макар се и подавили...

Back