- Poruka
- 186.654
Ti znaš da bih ja došao u Šabac, i zato ti nikad ne bi rizikovao da me zoveš ni u Šabac ni u Rašku. I ne samo mene, već bilo koga sa foruma. A znam i zašto... zato što si ispleo oko sebe mrežu laži i plašiš se da će biti otkrivena. Zato se kriješ, zato koristiš Tor, odatle to izmišljanje idiotizama da je "za mene vredniji pas nego Srbin" (sram te bilo zbog toga), itd.
Jer "vunica", kao što rekoh. Strah. To je kao da ja kažem da neću da se vidim sa tobom "jer bi ti pobio svu američku decu i povadio im oči". Takve gnusne laži može da smisli samo bolestan čovek.
Pošto ja nemam običaj da lažem, jer smatram da se laž pre ili kasnije obije čoveku o glavu, moja su vrata uvek svima otvorena, bilo da se slažem sa čovekom ili se ne slažem. Nismo svi isti.
To je ta razlika između mene i tebe, i TO je pravi razlog zašto ti nećeš na kafu.
Nadji mi JEDNU samo JEDNU temu na forumu gde si osudio zlocine nad Srbima i ja povlacim sta sam rekao.
Uvek relativizujes zlocine nad Srbima , a pokusavas da nam prodas zapadnu mantru i propagandu o Srbima kao narodu zlocinaca koji cine zlocine nad drugima .
Evo cak si odbio i da osudis zlocin nemackih vojnika nad dvojicom Srba iz Prizrena koji su otisli da uzmu svoj stari auto i kupe mleko za bebu rekavsi "nismo sigurni sta se tamo desilo".
A svi znamo sta se desilo , na osnovu snimka - ti Srbi su brutalno likvidirani od strane NATO pakta tj Nemacke.
Cevi njihovih pusaka su bile okrenute ka zemlji i nije bilo metka u cevi.
Na njih je ispaljeno 220 metaka , pri tom nakon pucnjave, umesto da im ukazu pomoc barem ovom ranjenom, nemacki vojnik na transporteru dize ruku i vice Hail Hitler. I ti to nista ne osudjujes. Cutis na to.
Zato imam takvo misljenje o tebi kakvo imam . Covek koji ne voli i ne postuje sopstveni narod, ne moze da bude dobar covek.