"U Srebrenici nije bilo genocida. Presude Karadžiću i Mladiću ne priznajem. Čiča-miča, gotova priča"

Cudna je jako situacija sa Mijatovicem i SDP-om, covjek bi ocekivao od lijevice da izbjegava nacionalizam kao temu i da se sa njom ne bavi, medjutim on i njegova partija se u principu bave bosnjackim nacionalizmom i to predstavljaju kao ideale socijaldemokratije, stvarno nelogicno. Ili si lijevica ili nisi.

Sta je tebi Stanivukovic toliko nazao uradio da toliku mrznju ispoljavas? Da ti nije djevojku skinuo u mladosti ili neke pare duzan ostao? Recimo, ja licno se ne slazem da politikom koju vodi Dodik i njemu slicni ali mi nikad na pamet ne bi palo 50 postova punih mrznje i uvreda pisati.

Čovek uopšte ne ispoljava mržnju. Ocenjuje njegovo političko delovanje i ako se ne slaže ne znači da mrzi

Ako pogleda moj post iznad vasega tako se ocjenjuje politicko djelovanje, ono je mrznja.

Nigde mržnje bilo nije ... opet neka manipulacija - čim ne podržavaš onoga koga ja podržavam - mrziš ga . Netačno

Nigde ne poziva na njegovu eliminaciju, ne naziva ga pogrdnim imenima, ne okrivljuje ga za sve i svašta od stradanja tuljana do pomora antilopa , ne vređa njegovu porodicu, ne okrivljujega za krađe, korupciju, izdaju..

Nigde mržnje bilo nije ... opet neka manipulacija - čim ne podržavaš onoga koga ja podržavam - mrziš ga . Netačno

Nigde ne poziva na njegovu eliminaciju, ne naziva ga pogrdnim imenima, ne okrivljuje ga za sve i svašta od stradanja tuljana do pomora antilopa , ne vređa njegovu porodicu, ne okrivljujega za krađe, korupciju, izdaju..

Mozda ste neupuceni, mozda ste zlonamjerni, irelevantno je. Istine radi, imate nekoliko tema na izbore u Republici Srpskoj na forumu, prodjite ako imate vremena i vidite sta sve covjek pise. Nije ovaj moj odgovor njemu samo na osnovu onoga sto ovde u ovoj temi pise. Niz nekorektnih kvalifikacija, uvreda i na kraju pausalnih procjena. Naspama temu sa 20 odgovora i nista ne kaze, ne moze covjek ni kvalitetno da odgovori nego onako kako sam gore.

BRUKA U CIRIHU: Ustaški simboli na zgradi Generalnog konzulata Srbije

Foto: Ministarstvo Spoljnih Poslova Srbije

nezapamćeni vandalizam
BRUKA U CIRIHU: Ustaški simboli na zgradi Generalnog konzulata Srbije
Politika 01.12.2020. (Kurir.rs/Tanjug/)
CIRIH - Na zgradi Generalnog kozulata Srbije u Cirihu osvanuli su grafiti sa ustaškim simbolom "U" i natpisima "Škabrnja" i "Nikad zaboraviti Vukovar 1991".
O ovome je obaveštena policija, a proveravaju se snimci sa bezbednosnih kamera, rečeno je u Ambasadi Srbije u Bernu. Takođe, o incidentu će biti obavešteno i Ministarstvo spoljnih poslova Švajcarske.

"U Oluji nije bilo etničkog čišćenja ni zločina već hrvatske pravde! Naplatili smo četnicima za naše poklane i pobijene" - izvikne retardirani ustašoid, a Mr.Infinity kaže na to: "Pa da, u pravu si, kao što vidiš, i ja tako mislim i imam iste principe"

Šta je ovo danas, party retardinjosa?

Retardiran si sam ustašo.

Cudna je jako situacija sa Mijatovicem i SDP-om, covjek bi ocekivao od lijevice da izbjegava nacionalizam kao temu i da se sa njom ne bavi, medjutim on i njegova partija se u principu bave bosnjackim nacionalizmom i to predstavljaju kao ideale socijaldemokratije, stvarno nelogicno. Ili si lijevica ili nisi.
Ма који бре бошњачки национализам. Мијатовић је од оних политичара са левице којима време тек долази!

2019

Ма који бре бошњачки национализам. Мијатовић је од оних политичара са левице којима време тек долази!

2019

Zar ne mislis da se lijevica treba distancirati od nacionalizma? Pozicija Srba je decentralizacija, pozicija Bosnjaka je centralizacija. Zagovarati centralizaciju drzave iz pozicije lijevicarske partije u principu predstavlja nesto sto sam ad hoc nazvao bosnjackim nacionalizmom.

Ништа ту није нелогично и чудно. Кад је у питању мржња према Србима све је њима могуће и дозвољено. Према њима - сваки облик мржње према Србима је апсолутно оправдан. Тиме се воде сви србомрзци и тиме ће се водити заувек. Драго ми је само што све више Срба то схвата и што се између редова може видети да и Станивуковић схвата то и да је потпуно свестан да Србе никад неће оставити на миру ма колико да Срби покушавали да буду у миру са свима. Доба наивности код Срба све брже пролази......полако се извлаче поуке из прошлости. Неће више ни један Србин да подметне своју српску главу зарад мира са онима који га мрзе. Преко леђа Срба се више неће градити мир него ће морати и други мало да подметну своја леђа ако хоће мир.

Poslednja izmena:

2019

Da ponovimo. Dotični i njegova stranka u Republici Srpskoj nemaju ama baš nikakve šanse.

Back