U Srbiju stize 6. vakcina Jonson&Jonson

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
У САД је навише коришћен фајзер, после је модерна, Ј&Ј мало.
Код Енглеза су астразенака и фајзер, не знам којим редом (мислим да није велика разлика).

Само кинеска факцина садржи вирус као такав.
Новије технологије не садрже вирус, него на један или други начин дају слику најважнијег дела вируса имуном систему.
Испоставило се да су новије технологије ефикасније, мада зависе од тога да се вирус не промени превише. Стара технологија је прилично отпорна на промене вируса, али није толико ефикасна.

Не могу да кажем шта је бољи начин (међу вакцинама), обзиром да ово већ превише траје и да је вирус почео да се мења у значајним особинама.

Решење је да направимо да ово не траје још дуго и подржавам сва средства у том смислу.
Kako funkcionise RNK stvarno ne razumem.
A vektorske koliko sam skontao,tu se za neki bezopasan virus prikace spajk proteini kovida 19,koji organizam "nauce" da se brani...

Kako funkcionise RNK stvarno ne razumem.
A vektorske koliko sam skontao,tu se za neki bezopasan virus prikace spajk proteini kovida 19,koji organizam "nauce" da se brani...
Сам назив вектор можда није најсрећнији, али функционише као што кажеш - на нешто безопасно се прикачи нешто што може да буде опасно ако би било право.

РНК је спирала молекула (једнострука, ДНК има двоструку). РНК као да "носи фотку" важног дела вируса. Имуни систем треба да одреагује на "слику" нечег страшног што је приметио. Та "слика" је оно што наши "по Вуку" читају - спајк протеин... Шиљак протеин - слика шиљка који пробија здраве ћелије и прави ширење вируса.

https://n1info.si/novice/slovenija/oce-umrle-20-letnice-hotela-si-je-kupiti-svobodo/

https://www.delo.si/novice/slovenija/cepljenje-s-cepivom-janssen-se-poteka/

Nisu bas bilo je na drzavnom nivou..drzava priznala....radjena je obdukcija druze...Nema tu nikakvih lazi sto pisem...Svatko se cepi jer ima ta potvrda treba za prelazak granica...ili za nesto drugo...od 100 ljudi 80 kaze pa moram se cepiti jer me uslovljavaju radnim mestom...ili i treba da predjem granicu...Znaju oni kako ce uslovljavati narod ne brini...

Juce mi komsinica dobila rak pluca a cepila se pre 2 meseca....ima takvih primera pusti ko je antivakser ko nije...nebitno to...umiru i mladi i stari nije nuzno da se nisu cepili...umiru i cepljeni....njihov broj se prikriva...evo ja znam poneki slucaj a verovatno i netko drugi...

Poslednja izmena:

Back