Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 83.200
Заувек ћемо бити рупа Европе.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nazalost vec funkcionise...........u ukrajini.Odmah svi na ulice sa Nestorovicem da protestvujemo protiv Rotsilda i ljudi gustera sto nam uvode ove nove antene za kontrolu misli!!!
Starlink radi odavno, ali nije baš koristan u zatvorenom prostoru.Peta generacija je izlišna ako Elon Mask pusti masama njegov satelitski internet.
Mislim da se i zove kao ona mreža iz filma Terminator.
A da turiš neko antenče pa extender?Starlink radi odavno, ali nije baš koristan u zatvorenom prostoru.
Preko njega možeš da telefoniraš samo kad si napolju na livadi.
Odmah svi na ulice sa Nestorovicem da protestvujemo protiv Rotsilda i ljudi gustera sto nam uvode ove nove antene za kontrolu misli!!!
Treba biti realan pa konstatovati da je dotična glupost u Srbiju uvežena sa Zapada, a ne obrnuto. U UK su zbog toga i masovno spaljivane 5G bazne stanice. Zna se gde je postojbina ludizma.Znaci trenutno stanje stvari je takvo da je celom zapadu ispran mozak, jedino se mi ovde jos drzimo bistri i pametni!? Ko zna mozda nakon sto 5G mreza pohara celi svet mi ovde spasimo covecanstvo od nestanka.
Za nas spas i za spas covecanstva svi na ulice u proteste protiv 5G mreze.
Nema toga ni u Albaniji.
Odmah svi na ulice sa Nestorovicem da protestvujemo protiv Rotsilda i ljudi gustera sto nam uvode ove nove antene za kontrolu misli!!!
У праву си. Не само наш народ него и цео свет. У Давосу је Шваб много тога рекао али и остали сатанисти.Satanisti hoće da unište srpski narod!