0077
Elita
- Poruka
- 24.748
bwn ti..predaja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Били ми смо против Руса и прије револуције окрећали се Аустро-Угарима. Цар Николај Романов ушао у рат само због Србије.Онда је Русија ушла у канџе комунизма као Србија али се извукла и постала поново најјача на свијету и она нам је спас
Veceras je u drugom dnevniku RTSa objavljeno da je ruska SBER banka kupila filijale FOLKS banke i da u septembru stize i kapital. Polako se ostvaruju predvidjanja pojedinaca sa ovog foruma koji su u ovom smeru pisali i pre pola godine ,pre izbora, Cista prognozerska sreca ili ipak znanje i poznavanje trendova....sta reci ,veoma sam zadovoljan.
A sto si zadovoljan? Cenis da ce ti daju kredite besplatno. mozda, ali samo u rubljama.
Dosao je i NIS u Srbiju, ne znam kako si s njim zadovoljan. Kakve bre ti vajde, kao obican covek, imas od toga da li
je banka ruska,kineska ili americka.
Veceras je u drugom dnevniku RTSa objavljeno da je ruska SBER banka kupila filijale FOLKS banke i da u septembru stize i kapital. Polako se ostvaruju predvidjanja pojedinaca sa ovog foruma koji su u ovom smeru pisali i pre pola godine ,pre izbora, Cista prognozerska sreca ili ipak znanje i poznavanje trendova....sta reci ,veoma sam zadovoljan.
Imam vajde zato sto cu da stavim pare u banku koja nije kao ove na zapadu sa ogromnim dugovima.
Vidis tako ce moje pare da budu na sigurnijem mestu.
Jel sad razumes zasto cu da imam vajde?
ne bi da imaš miljarde... država garantira do neke cifre, tako da možeš i u novu štedno-kreditnu zadrugu stavit novac
[/B]
Prvo idu banke,pa el.distribucija,pa telekom,pa otvaranje hipermarketa....itd ......itd.......
Ma ebo banke, nego kada stižu ruske prostitutke?![]()
Tako je ... i polljoprivredno zemljiste i banje i zimski centri .. i otkup voca i povrca ... i stavljanje u pogon zelezara i drugih propalih firmi ... i zaosljavanje ljudi ...
najebali smo kad Rusi ovde pocnu da investiraju ....,. .. bas ko Republika Srpska ...
![]()
Tako je ... i polljoprivredno zemljiste i banje i zimski centri .. i otkup voca i povrca ... i stavljanje u pogon zelezara i drugih propalih firmi ... i zaosljavanje ljudi ...
najebali smo kad Rusi ovde pocnu da investiraju ....,. .. bas ko Republika Srpska ...
![]()
ne bi da imaš miljarde... država garantira do neke cifre, tako da možeš i u novu štedno-kreditnu zadrugu stavit novac
Najlepše je što će da udje preko "Volksbank" - e, koju je kupila ove godine![]()