Mord
Aktivan član
- Poruka
- 1.098
Skoro sam gledao dokumentarac kod drugova kineza. Svako ko oće da se ženi matičar prvo od mladoženje traži potvrdu da je vlasnik stana pa ako jeste venčava a ako nije tera ga u p... m....Eto to je zakon; ako ne možeš da izdržavaš ženu i decu nemoj da ih imaš. Inače to sam prvi put čuo od Adanje Polak u onoj emisiji Dopis iz Libije tako nešto to je bio zvaničan zakon za sve muškarce u Libiji... Inače zaboravio sam da dodam; da li ste vi, neko, bilo ko, SPOSOBAN da budeš roditelj (ako je si ko ti je izdao sertifikat? ) ili imaš samo mašinu da ležeš jaja i gajiš piliće, a za decu boli te uvo ili si ih rodio za pare. To sam ja čuo iz usta onih koji nisu pr.. već beli. Da li ste vi svesni koju ovavezu time preuzimate na sebi. Imaš X broj dece i gledaš ih kako su jadni, bedni, gladni, prljavi, izloženi beskrajnoj patnji nemaštini, osuđeni na patnju i smrt jer nisi koristio kondom jer te je bolelo uvo. Imamo mi jedne na selu koji su imali samo jednu ćerku već udatu sa unukama..Kad vidiš tu baku "Ruskinja" (zbog dede "Rusa") ona niočemu drugom do samo o ćerki i zetu. I "ode" zet zbog nezdravog života... Ćerka operisala mladež i "ode" i ona vrlo brzo. Jedva je čekala da i deda Rus "ode" pa "ode" i on. Kuku lele, od blata ga pravi sada ali prvo prođe nadživela ih je sve. Pre ili kasnije i ova planeta će umret i više neće biti rađanja. Ali bar nisu patili oni koji se nisu rodili ni danas ni na dan suda. "Blago onome koji se nije rodio", Reče Solomon u Knjizi Propovednika.......