U Srbiji sve skuplje nego u Nemačkoj!

pričaj mi o tome!
incidenca raka povećana za 300%...od '99. , razume se.
Mladi, stari, nevezano za pol, navike i sl., napada li napada...broj parova koji ne mogu da imaju decu- duplo povećan....bolnice- ruine, kadar- katastrofalan...jbt. iseliću se u Tunguziju.:roll:

nemoj bre..sad ce boza djelic da nas izleci sa westinghous-ovim nuklearkama i da doda jos 20 miliona evra na onaj konto.... pustice sekija sledece godine, a onda... spalir od aerodroma.... bice puni zatvori shljama.

ma da... josh sad postavi onaj youtube de ti se vidi desna sika... pa da nam oma svane.. makar na forumu... :)

119226129925558-1.gif

ma zaebi ostale... nisi majka tereza, pomazi sama sebi, jer ako pocnesh da izigravash milosrdnog andjela i pomazesh svima zavrsicesh u lazi kao mnogi koji su to pokushali....

ako si mislila na hipoteticku pomoc, ondaK sorry.... :)
ma mislila sam na ''ciglu u glavu''...do sad bile samo cepanice, izgleda, al mora jedan blok da nas tresne.:D
lako ću ja za sebe...nego, kolektivno nam nema spasa...jbt. sad baš nešto razmišljam, liturgija je vid kolektivnog spasenja, je'lte...pa crkva je show.:lol:

p.s. naravno da nema kolektivnog spasenja, moguće je samo pojedinačno...

Ma tu vazi staro pravilo dok je ovaca bice i vune .Ovde se gleadju narocito kod prehrane samo pojedini artikli ,sto ne uzmete Jumnisovo pecivo ono je 2 dinara ali ne vi ocete Ce nema veze sto je duplo skuplje ,isto je i sa Kravicom sto da uzimate Imlekovu koja kosta 75 dinara uzmi Sabacku ili neku drugu ,sami dizemo rejting i cenu pojedinim artilkima.
Kod mene u radnji moze da bude i 5 puta skuplja Kravica uzece je i sto bi oni skidali cenu kad narod opet kupuje.Kafu mozete naci i po ceni od 40 dinara ,ali ne mi hocemo Grand ili Donkafu .Posle ispada grand poklanja Solju ustvari oni tu solju vec naplatili takodje i reklame koje se vrte.
Niko ne ocekuje da kupujete Tursku nekvalitetnu robu ali ima i nasih dobrih firmi .
Najveca nebuloza 2 kila praska pere isto ko i tri , imate Maks duo i Duel i jedan i drugi za solidnu cenu daju jos i pride poklon,ali narod oce Meriks pa se zale kako im skupo.
Monopol postoji ali za nekoliko proizvoda ,ostalima sami dizemo cenu.

Paaa, ja iz iskustva mogu samo da kažem da im prosečna plata nije oko 2000 ebra, nego mnogo manja.
Hrana je jeftina i pristupačna svima- ali u mega marketima- to je industrijska hrana ( čitaj veštačka).
Pijac je mesto gde se hrane bogataši. Letos je kilogram paradajza ( na pijaci) bio izmedju 3 i 7 evra, a u prodavnici ( onaj plastični) oko 90 centi.
....da ne dužim, imaju standard viši, ali daleko od onoga kakavje bio...samo da podsetim na 100% inflaciju zbog ulaska u EU, zatim na koncentracionu vladu ( koji toliko volim).
U zdravlje!;)

da da
truli zapad i dalje truli ;)

:D

njihova hrana u supermarketima je duplo bolja od one na nashim pijacama!
jer tamo se zna shta se sme a shta ne! ljudi su civilizovanu i znaju shta je zakon.

ovde ljudi nisu civilizovani, od poljoprivrednika, preko shtrokavih nakupaca, do glavnih tajkuna.

a kako objashnjavate da je milka i nestle 20 din jeftinije?
iliti, ako Najlepshe zelje (koje su za moj ukus bolje od milke, tu negde ko nestle)
kod nas koshtaju chesto i vishe od ovih uvoznih

i kako da se nadamo nekom izvozu???

da da
truli zapad i dalje truli ;)

:D

njihova hrana u supermarketima je duplo bolja od one na nashim pijacama!
jer tamo se zna shta se sme a shta ne! ljudi su civilizovanu i znaju shta je zakon.

ovde ljudi nisu civilizovani, od poljoprivrednika, preko shtrokavih nakupaca, do glavnih tajkuna.

a kako objashnjavate da je milka i nestle 20 din jeftinije?
iliti, ako Najlepshe zelje (koje su za moj ukus bolje od milke, tu negde ko nestle)
kod nas koshtaju chesto i vishe od ovih uvoznih

i kako da se nadamo nekom izvozu???
Зато што су то кинеске "Милке".:)

Back