Барышников
Poznat
- Poruka
- 9.345
1940te radila pre toga studirala dakle dobro pamti šta i kako je bilo.
Ja pišem o 1835, ti pričaš da je radila 1940....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1940te radila pre toga studirala dakle dobro pamti šta i kako je bilo.
kako to mislis, bili su slobodni od 1804 do 1835uopšte ne čitaš izmedju i okolo redova, mora da ti se crta
1804-1835, seljaci su bili slobodni, već 1835 im se oduzima ta sloboda, a tvoja baba to ne pamti.
titoslovensko vreme je najsretnije doba srbske sirotinje slažem se
moja baba je rekla kada je crkva ponovo počela da se pojavljuje u novinama, itd....tamo 1989...
biće rata, 100% i tako i bi....
Evo ovako...U zakonu pise da je 1 maj neradan dan a poslodavci ne postuju zakon moze im se jer je vlast na strani tajkuna i multinacionalnih kompanija a nije na strani naroda i radnika. Pa tako danas smo imali situaciju da su skoro svi megamarketi radili, pekare, mesare, apoteke, mnoge fabrike i mnoge gradjevinske firme i niko ne odgovara pred zakonom zbog toga. A evo i zasto poslusajte sledeci video koji je sve na jedan pitak i humoristicki nacin objasnio tu situaciju:
Za prodavnice se slažem. I za građevinu. To je sramota. Zar stvarno očekuješ da ne rade apoteke? Pa i neke fabrike? Mesare najbolhe zarade prvog maja.U zakonu pise da je 1 maj neradan dan a poslodavci ne postuju zakon moze im se jer je vlast na strani tajkuna i multinacionalnih kompanija a nije na strani naroda i radnika. Pa tako danas smo imali situaciju da su skoro svi megamarketi radili, pekare, mesare, apoteke, mnoge fabrike i mnoge gradjevinske firme i niko ne odgovara pred zakonom zbog toga. A evo i zasto poslusajte sledeci video koji je sve na jedan pitak i humoristicki nacin objasnio tu situaciju:
Tacno, gori od Bugara.zato što će 3 od ta 4 da izda i prevari dogovor
izdajnički i prevarni narod.
Svajcarci su retosi. Kad bese rekli ne referendumu da se radi krace?Капитал не може и не сме да ПАТИ збоГ ВАШИХ ..роштиљијада
Знам,знам да серем
али,веровали или не,
ево,овде у швајцарској..такође све живо ради..
продавнице,ђене-ђене...него ме јутрос пробудила чак ДРЖАВНА комунална Служба..
ђубретари,Камион..односе смеће из Контејнера.
Ја мислим да ће већ од наредне Године овај 1. мај се укине.
И ја радио данас послеподне(као..дупли сати)
толико
Nisu oni cigani nego smo mi postali ciganska nacija!Могу да их туку колико год хоће, али цигани неће добити веће плате
Мој највећи страх када долази до реинкарнације је да ћу биди рођен као Индијац
Па цигана овде по неким проценама има и 500,000 тако да није далеко од истинеNisu oni cigani nego smo mi postali ciganska nacija!
Rad na državni praznik se plaća duplo. Neradan dan koji pada na praznik se plaća kao radni.U zakonu pise da je 1 maj neradan dan a poslodavci ne postuju zakon moze im se jer je vlast na strani tajkuna i multinacionalnih kompanija a nije na strani naroda i radnika. Pa tako danas smo imali situaciju da su skoro svi megamarketi radili, pekare, mesare, apoteke, mnoge fabrike i mnoge gradjevinske firme i niko ne odgovara pred zakonom zbog toga. A evo i zasto poslusajte sledeci video koji je sve na jedan pitak i humoristicki nacin objasnio tu situaciju:
u celom kolektivnom zapadu sve take nabrojane firme su radile .........sto je i logicno jer kapitalizam nema veze sa radnickim pravima i slobodama.U zakonu pise da je 1 maj neradan dan a poslodavci ne postuju zakon moze im se jer je vlast na strani tajkuna i multinacionalnih kompanija a nije na strani naroda i radnika. Pa tako danas smo imali situaciju da su skoro svi megamarketi radili, pekare, mesare, apoteke, mnoge fabrike i mnoge gradjevinske firme i niko ne odgovara pred zakonom zbog toga. A evo i zasto poslusajte sledeci video koji je sve na jedan pitak i humoristicki nacin objasnio tu situaciju:
Ја сам по струци машински инжењер. Радим на пословима пројектовања, извођења, одржавања и пуштања у рад климатизације, вентилације, грејања, цевних система, нафтних и гасних постројења, фармације, као и постројења за производњу и прераду хране, пића, енергије свих врста, руда.odavno sam ukapirao da ovde postoji samo individualno ,licno spasenje. To sto ti imas ideje (verujem da su dobre)a gazdu ne doticu samo je potvrda da je samoupravljanje proslo. taj se nece promeniti sad je osetio pare ocekuj i svalerke i kafane...i skupljaj sta imas i bezi na vreme. Ako je to neki zanat ,usluga pokusaj i sam sto da ne?..moj komsija sa 52 god otisao preko u austriju da kreci ,odmorio se covek i ispravio...
Све је била много лепа прича негде до новембра прошле године.odavno sam ukapirao da ovde postoji samo individualno ,licno spasenje. To sto ti imas ideje (verujem da su dobre)a gazdu ne doticu samo je potvrda da je samoupravljanje proslo. taj se nece promeniti sad je osetio pare ocekuj i svalerke i kafane...i skupljaj sta imas i bezi na vreme. Ako je to neki zanat ,usluga pokusaj i sam sto da ne?..moj komsija sa 52 god otisao preko u austriju da kreci ,odmorio se covek i ispravio...
Posalji je kod meneОсим тога та жена дође на градилиште непозвана, само упадне, позива се на мене, и дође у допичњаку са избаченим сисама међу 100-200 мускараца разних профила и менталних склопова.
Prvi maj se kod nas odavno pretvorio u obično ispijanje piva i ožderavanju od prasetina i grebanje za butkicu.U zakonu pise da je 1 maj neradan dan a poslodavci ne postuju zakon moze im se jer je vlast na strani tajkuna i multinacionalnih kompanija a nije na strani naroda i radnika. Pa tako danas smo imali situaciju da su skoro svi megamarketi radili, pekare, mesare, apoteke, mnoge fabrike i mnoge gradjevinske firme i niko ne odgovara pred zakonom zbog toga. A evo i zasto poslusajte sledeci video koji je sve na jedan pitak i humoristicki nacin objasnio tu situaciju: