U Srbiji se ne postuju zakoni a dokaz je i 1 maj

Могу да их туку колико год хоће, али цигани неће добити веће плате
Мој највећи страх када долази до реинкарнације је да ћу биди рођен као Индијац
То се каже Индус,а уколико Реинкарнација постоји,
ти ћеш у следећем Животу да будеш пацов,
у најбољем Случају,Гну..то ти је слично Антилопи али није исто.

То се каже Индус,а уколико Реинкарнација постоји,
ти ћеш у следећем Животу да будеш пацов,
и најбољем Случају,Гну..то ти је слично Антилопи али није исто.
Потомак бољшевика скочио да брани трећесветски олош

U zakonu pise da je 1 maj neradan dan a poslodavci ne postuju zakon moze im se jer je vlast na strani tajkuna i multinacionalnih kompanija a nije na strani naroda i radnika. Pa tako danas smo imali situaciju da su skoro svi megamarketi radili, pekare, mesare, apoteke, mnoge fabrike i mnoge gradjevinske firme i niko ne odgovara pred zakonom zbog toga. A evo i zasto poslusajte sledeci video koji je sve na jedan pitak i humoristicki nacin objasnio tu situaciju:

У Србији, закон не спречава да послодавац тера раднике да раде викендом и празником, али се препоручује већа дневница,
но закон не прописује казну послодавцу, ако то не испоштује...

У Србији, закон не спречава да послодавац тера раднике да раде викендом и празником, али се препоручује већа дневница,
но закон не прописује казну послодавцу, ако то не испоштује...
Знаш када су демократе рекле да ће да сузбију мито и корупцију нису нам рекли да у тим законима не стоје казне за безобразне послодавце

ево ја сам видео како лажу да ће повећати дневнице

Знаш када су демократе рекле да ће да сузбију мито и корупцију нису нам рекли да у тим законима не стоје казне за безобразне послодавце

ево ја сам видео како лажу да ће повећати дневнице
И повећали су.
Са 135 на 143,мало ли је:hahaha:

Него,јел знаш чему служи НБС..Народна Банка на Челу са Јоргованком?
НБС ,њен 1 Задатак је сузбијање Инфлације.
Она је изгледа решила да нас СВЕ САРАНИ.,онако превремено..иако нам Време није :hahaha:

Ми смо упали у једну рупу из које нисам сигуран да ли можемо да се извучемо.
Велика већина инвеститора а и послодаваца су један класичан олош и стока жељна пара. Није проблем што су они такви него је проблем што су се дочепали моћи и они постају полако власници Србије.

Ми смо упали у једну рупу из које нисам сигуран да ли можемо да се извучемо.
Велика већина инвеститора а и послодаваца су један класичан олош и стока жељна пара. Није проблем што су они такви него је проблем што су се дочепали моћи и они постају полако власници Србије.
Читам данас,Млекаре престале да откупљују Млеко домаћих Произвођача...
тоне просутог Млека по улицама,сокацима,шоровима...

Зашто ова Власт толико,у тој Мери мрзи сопствени Народ?

Није ту само власт директно у то укључена него је омогућила једном читавом слоју људи који су дошли са друштвеног, моралног дна да буду елита друштва. Да они кроје судбину земље. То је много већи проблем.

Елиту једног народа треба, првенствено, да чине људи са високим моралом и јако израженом духовном вертикалом па тек онда све остало (школа, положај........)
Тога овде не да нема него ти не могу описати какво је стање.

Елиту једног народа треба, првенствено, да чине људи са високим моралом и јако израженом духовном вертикалом па тек онда све остало (школа, положај........)
Тога овде не да нема него ти не могу описати какво је стање.
Дижу се силни кредити да би се правили Мегаломански Пројекти сам зато јер то НАЈЛАКШЕ УПАДА У ОКО...
(уочи неких Избора),како би сиротан гласао за тебе,
а сам СИРОТАН од тога ништа нема..
Напротив,њему све већи и већи Намети...

Кад ћемо се пробудимо?

Дижу се силни кредити да би се правили Мегаломански Пројекти сам зато јер то НАЈЛАКШЕ УПАДА У ОКО...
(уочи неких Избора),како би сиротан гласао за тебе,
а сам СИРОТАН од тога ништа нема..
Напротив,њему све већи и већи Намети...

Кад ћемо се пробудимо?
Када дође до краха свега у овој земљи. То када ће тај крах доћи, највише зависи од стања у европским (светским) финансијама. Ми смо много повезани са финансијама и привредом Европе па и света тако да свака мала криза тамо овде је озбиљан земљотрес, свака јача криза тамо овде је катаклизма. Мислим да нам је то једина шанса.

Ја сам, након завршених студија, добио посао у једној фирми код нас, у Београду, која ради у свету изградње стамбених и индустријских објеката. Радио сам и променио посао и видео сам да стање није добро, мислим првенствено на пословност наших послодаваца и инвеститора. Лоши људи су преузели многа важна места, а права радника се јако слабо поштују или се не поштују уопште. Врхунац свега је био када је у једној фирми висину плате машинских, грађевинских и електро инжињера одређивала жена која није могла да заврши регуларно трогодишњу школу за дактилографа. Изгледала је као да је сишла са модне писте и видело се да "зна знање" и да је добро истрошила колена.
Напустио сам земљу прилично изнервиран, отишао преко и запослио се. За то време проведено у иностранству дошао сам у једној фирми на позицију главног инжењера пројекта па сам имао могућност да видим да је и тамо слично као код нас само: су се потрудили да способне и вредне људе гурају ка врху, колико толико, да их награде бар мало а да и тамо има курвалука по фирмама има и те како само они то некако сакрију и склоне.

Ако мислиш на крај фирме да, у праву си.
Нама се ближи крај из неколико разлога:
1. Ненормална грамзивост власника фирме.
Власник није био такав на почетку. Причали су ми то старији радници. Како се повећала лова која пристиже тако се и он променио - на горе наравно. Скоро смо дошли у сукоб када сам тражио да инвестирамо у један посао који ће нам донети јако добар новац у блиској будућности а његов одговор је био "јбг потрошио сам паре, купио сам 5 станова". Полудео сам јер смо се другачије договорили.
2. Обожавање увлачења у дупе
За ово је првак света. Човек просто обожава овај спорт. Јако лако пада под утицај таквих људи и доста их слуша после.
3. Одсуство стратешког палнирања
Ментални капацитети власника фирме за класу су испод оних који су потребни да би управљао фирмом каква је сада
4. Одсуство жеље за награђивањем вредних и способних људи
Некада је то знао да ради, сада више не. Једноставно се подразумева да ћеш да гинеш и душу да остављаш у фирми и за фирму.
odavno sam ukapirao da ovde postoji samo individualno ,licno spasenje. To sto ti imas ideje (verujem da su dobre)a gazdu ne doticu samo je potvrda da je samoupravljanje proslo. taj se nece promeniti sad je osetio pare ocekuj i svalerke i kafane...i skupljaj sta imas i bezi na vreme. Ako je to neki zanat ,usluga pokusaj i sam sto da ne?..moj komsija sa 52 god otisao preko u austriju da kreci ,odmorio se covek i ispravio...

Kada je sloba pao moja baba je rekla: e sada će da bude kao u doba kraljevine, bogati će da se bogate i uživaju a sirotinja će da crkava od boleština i gladi. Dakle omanuo si to što pominješ je bilo za vreme tita i socijalizma. Pre i posle gutanje kare.

uopšte ne čitaš izmedju i okolo redova, mora da ti se crta
1804-1835, seljaci su bili slobodni, već 1835 im se oduzima ta sloboda, a tvoja baba to ne pamti.
titoslovensko vreme je najsretnije doba srbske sirotinje slažem se
moja baba je rekla kada je crkva ponovo počela da se pojavljuje u novinama, itd....tamo 1989...
biće rata, 100% i tako i bi....

Ако мислиш на крај фирме да, у праву си.
Нама се ближи крај из неколико разлога:
1. Ненормална грамзивост власника фирме.
Власник није био такав на почетку. Причали су ми то старији радници. Како се повећала лова која пристиже тако се и он променио - на горе наравно. Скоро смо дошли у сукоб када сам тражио да инвестирамо у један посао који ће нам донети јако добар новац у блиској будућности а његов одговор је био "јбг потрошио сам паре, купио сам 5 станова". Полудео сам јер смо се другачије договорили.
2. Обожавање увлачења у дупе
За ово је првак света. Човек просто обожава овај спорт. Јако лако пада под утицај таквих људи и доста их слуша после.
3. Одсуство стратешког палнирања
Ментални капацитети власника фирме за класу су испод оних који су потребни да би управљао фирмом каква је сада
4. Одсуство жеље за награђивањем вредних и способних људи
Некада је то знао да ради, сада више не. Једноставно се подразумева да ћеш да гинеш и душу да остављаш у фирми и за фирму.

naivan si, taj i 90% privatnika, ozbiljnijih, ne računam krojače i limare, su u lancu pranja novca od droge
i kad mu veljko belikuk kaže kupuj stanove ima da kupuje stanove
libo ga za tvoj posao, to mu je samo smetnja, ovde je SVE kriminal.
i SVE što si napisao potiče od toga skoro SAV naš privatan pa neretko i državni posao, je KRIMINALAN
zašto bi te nagradjivao?! koji ćeš mu?
što bi planirao? kad stigne pošiljka novca, on kupi stanove, i to je to, šta tu ima da se planira?

Ја сам, након завршених студија, добио посао у једној фирми код нас, у Београду, која ради у свету изградње стамбених и индустријских објеката. Радио сам и променио посао и видео сам да стање није добро, мислим првенствено на пословност наших послодаваца и инвеститора. Лоши људи су преузели многа важна места, а права радника се јако слабо поштују или се не поштују уопште. Врхунац свега је био када је у једној фирми висину плате машинских, грађевинских и електро инжињера одређивала жена која није могла да заврши регуларно трогодишњу школу за дактилографа. Изгледала је као да је сишла са модне писте и видело се да "зна знање" и да је добро истрошила колена.
Напустио сам земљу прилично изнервиран, отишао преко и запослио се. За то време проведено у иностранству дошао сам у једној фирми на позицију главног инжењера пројекта па сам имао могућност да видим да је и тамо слично као код нас само: су се потрудили да способне и вредне људе гурају ка врху, колико толико, да их награде бар мало а да и тамо има курвалука по фирмама има и те како само они то некако сакрију и склоне.
jedno pitanje...ti radnici u Srbiji, da li se bune...sta rade za 1 maj...idu li na neke proteste

uopšte ne čitaš izmedju i okolo redova, mora da ti se crta
1804-1835, seljaci su bili slobodni, već 1835 im se oduzima ta sloboda, a tvoja baba to ne pamti.
titoslovensko vreme je najsretnije doba srbske sirotinje slažem se
moja baba je rekla kada je crkva ponovo počela da se pojavljuje u novinama, itd....tamo 1989...
biće rata, 100% i tako i bi....
1940te radila pre toga studirala dakle dobro pamti šta i kako je bilo.

Back