DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 55.158
Cenis?Nema on Muda da se kandiduje
Treba videti koga će Đilas predložiti
Za predsednika treba posten covek ,domacin a ne neka lopurda koja ce da nas pljacka i globi celog zivota.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cenis?Nema on Muda da se kandiduje
Treba videti koga će Đilas predložiti
Ma, samo neko elektabilan.Cenis?
Za predsednika treba posten covek ,domacin a ne neka lopurda koja ce da nas pljacka i globi celog zivota.
FUJPored pomenutih, npr. ljudima kao što je ova sramota pojava.
![]()
U prosvetu i obrazovanje se ne ulaže bukvalno ništa; samo je dodatno obesmišljeno i razoreno. Dolazimo do tačke da ćeš sa osnovnom školom i 0 dana na birou sutra biti guverner Narodne banke ili potpredsednik vlade ako se dovoljno dugo dereš "živeo Vučić!"
Ako neko pokuša da relativizuje to i kaže kako je, kao, isto ili čak slično bilo u vreme Miloševića ili režima DOS-ovih stranaka, kao što neki tako ponekad znaju da kažu, pričaju koještarije koje sa životom veze nemaju jer govoreći takve stvari samo žele da opravdaju spopstvenu podršku ovima metodama potpune relativizacije (spinovanjem).
Neko elektibilan a ovi sa strane da pljackaju .Ma, samo neko elektabilan.
Kao što smo 2000. podmetnuli Trojanskog Klerofaštunicu
Da. Nakon što je Koštunica pobedio, posle smo u stvari mi iz G17 zaseliNeko elektibilan a ovi sa strane da pljackaju .
Ja ne videh tu platu od 800 evra …plate su tada bile 150-200 evra ,danas je veca inflacija a plate oko 300 evra ,tako da se svodi maltene na isto.Da. Nakon što je Koštunica pobedio, posle smo u stvari mi iz G17 zaseli
Ali ne da krademo stanove po Crvenkapi, nego da usrećujemo društvo skokom plata sa 20 na 800 evra
paaaa..............krajnji cilj je obaranje aktuelnog politickog rukovodstva Srbije, postavljanje pro-americke vlade koja ce uvuci Srbiju u NATO.Za nas koji nismo iz Srbije,sta je vas razlog da protestvujete/podrzavate proteste:Rio Tinto,najavljeni referendum,opste nezadovoljstvo Vucicem i SNS-om.
Molim obrazlozite,posto mi van Srbije nismo upuceni toliko detaljno u probleme oko npr,otvaranja rudnika ili referenduma.
Zato sto je Nole podrzao proteste u Srbiji. Morace SNS da podvije rep.Zašto svi toliko pričate o Noletu u zadnje vreme.
Je li se oglašavao nešto.
Promaklo mi.
Zapadne službe. Njima Rio Tinto kost u grlu.znam da imaju sponzore ali nisam znao koje...ti izgleda znaš...
nece bitiRusi, kinezi i Nemci su svi saveznici, kao 1941, Japan, SSSR i naci Nemačka.
a evo ti o prostestima šta mislim ja
https://forum.krstarica.com/threads/srbija-2022-okupacija-strana-intervencija.939122/
ti bi to voleo, ali prc. nole je vec polizaao sta je ****Zato sto je Nole podrzao proteste u Srbiji. Morace SNS da podvije rep.
nece biti
ne zmas ekomomske veze usa i nemaca i japanaca 1941 i pre, i posle
ostalo me mrzi da citam
Kako prezimljavaš dezerterstvo Bate Jugovićati bi to voleo, ali prc. nole je vec polizaao sta je ****
nesto se nalupas pa sad ja da ti pisem elaborat kako si glup. nece mociaj pročitaj molim te pa mi reci de sam pogrešio, da znam za drugi put?
aj moooolim te!!!!!!
Možeš li za sebe da otkucaš takav traktatnesto se nalupas pa sad ja da ti pisem elaborat kako si glup. nece moci
Za nas koji nismo iz Srbije,sta je vas razlog da protestvujete/podrzavate proteste:Rio Tinto,najavljeni referendum,opste nezadovoljstvo Vucicem i SNS-om.
Molim obrazlozite,posto mi van Srbije nismo upuceni toliko detaljno u probleme oko npr,otvaranja rudnika ili referenduma.
Ali zato ste bili oduševljeni GazpromomLjudi nece da im zelenu i plodnu zemlju pretvaraju u zagadjanu toksicnu jalovu pustos da bi neka zapadna korporacija ekploatisala nase rude, iznosila kapitall iz zemlje a sacica ljudi na vlasti se ugradila za procenat i popravljala svoje bankovne racune , nece ni da udisu zagadjen vazduh ni da piju zagadjenu vodu (narod se bas izbezobrazio) a ni da placaju 1000 dinara za kilo mesa, takodje i dosta im je naprednjaka i njihovih falangi i njihovog konstantno sve goreg bahacenja, agresivnosti, lopovluka i zastrasivanja i obmanjivanja gradjana, ukratko smucili su se vise ljudima.
Ali zato ste bili oduševljeni Gazpromom
pisao sam je i pre vise decenija, zadnji put sam kuckao proslo prolece, neke radove za gimnazijalce i brucoseMožeš li za sebe da otkucaš takav traktat
Jel radiš Nigerijske 419 prevarepisao sam je i pre vise decenija, zadnji put sam kuckao proslo prolece, neke radove za gimnazijalce i brucose
dakle neozbiljno, ok, kao klonj ides na listi.Jel radiš Nigerijske 419 prevare
Za nas koji nismo iz Srbije,sta je vas razlog da protestvujete/podrzavate proteste:Rio Tinto,najavljeni referendum,opste nezadovoljstvo Vucicem i SNS-om.