Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
On je bio taj koji je unistio Srbiju devedesetih godina.
Doduse i Dacic i Vucic su bili s njim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo kao jugennauti...On je bio taj koji je unistio Srbiju devedesetih godina.
Ja sve vreme citam, kako mladi, doduse ti si vec mator i trebalo bi dobro da znas sta i gde pise istina ili nesto blizu istine, a gde ne. Ko je taj sto vas ubedjuje da neko treba vama da stvori nesto i da na tacni, a da vi mozete da se zezate na sportu i kladionicama i naravno, igricama? Lici li tebi Srbija na drzavu koja mora da kupuje svoje gradjane pljackom drugih naroda i drzava? Lici li tebi Srbija na teritoriju amerike gde neke lopuze placaju mir u kuci uvozom droge i placanjem bonova za hranu, obaveznih primanja za nezbrinute i nesposobne ili one bez posla?Hristos se rodi!
Zaustavljaju policajci i kaznjavaju sirotinju,pisu im kazne ako su vozili brzo. Komunalci pisu kazne babama i dedama koji prodaju razne stvari na ulici. "Hvataju" se sitni kriminalci,prodavci droge i slicno. Ljudi zavrsavaju na sudu zbog nekih racuna,dolaze im izvrsitelji na vrata da popisuju imovinu. Na televiziji se prodaje prica kako se zakon postuje,hapse se losi likovi itd. Prodaje se prica o pravnoj drzavi koja ne postoji. Zamajava se narod sa ovim sitnim pedofilcicima i silovateljima. Kao jaoo vidite kako mi pravdu izvrsavamo,samo da vi i vasa deca budete bezbedni... Imate li utisak o svom ovom ispiranju mozga? Zasto sam pokrenuo temu? Pored toliko ovih "politicara" ako mogu tako da ih nazovem,pored toliko ljudi na polozaju,parazita na budzetu,pored toliko onih pravih mafijasa i kriminalaca,ozbiljnih glava koji se kriju negde tamo i tako dalje...Pored svih ovih parazita,lopova,pored svog tog smeca u djubreta koji godinama primaju plate iz budzeta vise od 120.000 dinara+kradu ko zna koliko,a nista ne rade za boljitak Srbije,ovde se hapse sitni prevaranti,dileri,upadaju u novinarske redakcije uzimaju stvari,zabranjuju im da rade i tako dalje. Dodjem nekako zbunjen i oseti se sva ta nepravda vrlo lako. Kad vidim kako maltretiraju obicne ljude radnike,a tamo neko u isto vreme isisava pare iz budzeta,krade milione,iznosi van zemlje,stavljaju svoju rodbinu na drzavna radna mesta,potpisuju satanisticke zakone i ko zna sta jos...Alo bre ljudi? Pa lako cemo resiti te sitne pedofilcice i silovatelje,dajte bre da resimo ove krupne? Traze vesanje u centru grada za ovog pedofila. Cekajte bre,pa mali je on. Njega mozemo da biramo kako cemo ga ubiti,da li cemo da secemo polni organ ili sta vec. Red za vesanje i resetke je dugacak 100 metara. On je naneo stetu jednoj maloj devojcici. Hajdemo resiti ove sto su naneli stetu na par miliona ljudi u Srbiji? Hademo vesati ove sto nanose stetu Srbiji zadnjih 30 godina?
Voleo bih da cujem koji je to politicar zavrsio u zatvoru u zadnjih 30 godina,ima li neko odgovor na ovo pitanje mozda?
U nasim zatvorima niko,ocigledno mora HAG da intervenise...Tesko i da mozemo nagadjati koliko nasi politicari imaju para na racunima. Eee,izem te pravdo.
Evo vidis ovu tetku, ona vec 30 godina zivi u inostranstvu i salje pare da se neki njeni rodjaci skoluju, zaposljavaju i docekuju je na aerodrumu kao tetku od ugleda ( u njenom selu) i podrzava sve muvacine u srbiji....ona je jednom cula za Slobu i od tada je ona protiv svih koji nesto menjaju u Srbiji....ne smetaju ni siptari, samo da se nesto dogadja...On je bio taj koji je unistio Srbiju devedesetih godina.
Je l ova tetka napisala da je 95. godine smenjeno 50% sudija koji su radili protiv zakona i protiv srbije? Nije napisala, jer nema pojma osim onoga sto procita u svapskim novinama....ona podrzava i bombardovanje srbije i isterivanje srba iz hrvatske i ubijanje srba na kosovu zadnjih 70 godina....ona podrzava sve koji su protiv srbije....jer srbi ne valjaju.....On je bio taj koji je unistio Srbiju devedesetih godina.
Je l ova tetka napisala da je 95. godine smenjeno 50% sudija koji su radili protiv zakona i protiv srbije? Nije napisala, jer nema pojma osim onoga sto procita u svapskim novinama....ona podrzava i bombardovanje srbije i isterivanje srba iz hrvatske i ubijanje srba na kosovu zadnjih 70 godina....ona podrzava sve koji su protiv srbije....jer srbi ne valjaju.....
Tema sigurno nije svakodnevno pominjanje vucica i dacica, ali tebi to ne smeta....iz teme u temu nevalja sadasnja vlast i narod, a vi koji radite za druge i imate druga drzavljanstva prosto se utrkujete da narod ne valja, a pod nikovima sakriveni nalaze se siptari....Ti prvo pogledaj sta je ovde tema pa pisi o tome, ko sam ja, gde zivim i sta mi (ne)smeta nikako nije predmet ove
diskusije.
Ja sam bre mislila da si ti relativno normalan.Tema sigurno nije svakodnevno pominjanje vucica i dacica, ali tebi to ne smeta....iz teme u temu nevalja sadasnja vlast i narod, a vi koji radite za druge i imate druga drzavljanstva prosto se utrkujete da narod ne valja, a pod nikovima sakriveni nalaze se siptari....
Osim sto je narod krezav i ceka sendvic od vas normalnih....koji sluzite tudju vojsku.....Ja sam bre mislila da si ti relativno normalan.
Narod je super, sve je u Srbiji super, jedina je nezgodacija da na forumu
ima prikrivenih Shiptarki
Na kojoj si ti drOzi?