"U Srbiji imamo i novu pojavu - žene huliganke"

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.853
Marija Đorić iz Instituta za političke studije objasnila je za TV Prva da uglavnom huliganske grupe manipulišu mladima i navela da su maloletnici podložniji uticaju tih ljudi ukoliko dolaze iz disfunkcionalnih porodica.

Ona je navela da te grupe koriste i mlade sportiste koji treniraju borilačke veštine "za svoje prljave poslove".
"Perfidno ih uvlače u taj svet. Kažu im: 'Hajde pomozi mi da prevezem ovo, da obezbedim ono'. Kako završavaju? Prvi (scenario) je u uličnim okršajima (u kasnim 20 ili ranim 30-im godinama) ili iza rešetaka", kazala je Đorić.

Navodi da nam fali edukacija mladih, da bi trebalo da se organizuju radionice još u osnovnim školama, ali je ukazala i na novu pojavu.
"Imamo sada i žene huliganke koje su se javile. One zakazuju tuče, to je nova pojava", navela je Đorićeva.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=07&dd=13&nav_category=12&nav_id=1889939
Бог те мазао, докле смо догурали. Са једне стране Закон о родној равноправности а са друге жене хулиганке.
Додуше, можда је баш тај Закон о родној равноправности, иницирао појаву жена хулигана. Тек да покажу како не заостају за мушкарцима.
Мушки, чим видите да вам се приближава жена са широким леђима и стиснутим песницама - заобиђите је!

Sta sve nece izroditi naprednjacki sistem :hahaha:

Primer napredne botulje huliganke

E6C0Zt1X0AA48cK.jpg

Role model napredne srbije ...

Srbija se od ove vlasti neće oporaviti narednih 30 godina pod uslovom da padnu. Pre par godina su svi bili šokirani kako se vršnjaci u školama maltretiraju zbog nemarkiranih patika. Da li se setio ko da su to deca dizelaša koji su to isto radili 90-ih?
Polako ali sigurno padamo na nivo centralno i južnoamerčkih nazovi država.
Ja sam odrastao 90-tih i počektom 2000-ih, ovoliku količinu agresije među omladinom nisam video skoro 20 godina. Mislim da je moja generacija bila među poslednjim problematičnim u to vreme. Posle nas su došli neki bolji klinci. Ali sada... uništene klupe u parku, staklo, uništene javne sprave za vežbanje, fudbalski huligani u seoskoj sredini. Ovo su povampirene devedesete sa povampirenim radikalima i socijalistima na čelu.

Srbija se od ove vlasti neće oporaviti narednih 30 godina pod uslovom da padnu.

Kamo sreće da je ovo stvar sporta.

Nije stvar sporta, naravno da nije, ali sve više ih imaš i na ulici, pogledaj i kafane, razvlače se pijane u 5 ujutru pokupiš gde god koju god... Sve normalno, takvo doba došlo, što se ne bi i tukle na ulici. Sve više mafijaju mašu rukama i u kolima, prete, psuju ljude okolo...

Nije stvar sporta, naravno da nije, ali sve više ih imaš i na ulici, pogledaj i kafane, razvlače se pijane u 5 ujutru pokupiš gde god koju god... Sve normalno, takvo doba došlo, što se ne bi i tukle na ulici. Sve više mafijaju mašu rukama i u kolima, prete, psuju ljude okolo...
Nije to ništa novo i svakako ne mislim da je to stvar "novih vremena". Moja generacija je bila takva i one pre moje, napravili smo pun krug. Nesreća je što imamo iste ljude na vlasti kao tada tako da nas u budućnosti čeka ovo isto jer ciklus nasilja nije prekinut.
Obično stariji vole da kažu kako su nove generacija sve loštije, ne slažem sa tim. Generacije koje su stasale posle mene i pre ovih sada su bile bolje, naravno ima izuzetaka i tu ali generalno su bolji.

Nije to ništa novo i svakako ne mislim da je to stvar "novih vremena". Moja generacija je bila takva i one pre moje, napravili smo pun krug. Nesreća je što imamo iste ljude na vlasti kao tada tako da nas u budućnosti čeka ovo isto jer ciklus nasilja nije prekinut.
Obično stariji vole da kažu kako su nove generacija sve loštije, ne slažem sa tim. Generacije koje su stasale posle mene i pre ovih sada su bile bolje, naravno ima izuzetaka i tu ali generalno su bolji.

Nekako ne mislim da su moji roditelji živeli ovako kako ja živim, da su i majka i otac radili ovo što mi radimo, ali ok, svako ima svoje mišljenje. Npr, bar droge nije bilo, a svi znamo da posledice droge nisu fine i šta se sve radi sa tim, itd.

Nekako ne mislim da su moji roditelji živeli ovako kako ja živim, da su i majka i otac radili ovo što mi radimo, ali ok, svako ima svoje mišljenje. Npr, bar droge nije bilo, a svi znamo da posledice droge nisu fine i šta se sve radi sa tim, itd.
Zavisi kad su ti odrastali roditelji, ako su odrastali devedesetih možeš da računaš da je bilo još gore nego sad. Ta organizovanja batinanja i šorke nemamo čak ni u ovim vremenima.

To je moja poenta, tvoji su stariji. To su generacije nešto mlađe od mojih roditelja.

Inače, oni koji su bili tinejdžeri devedesetih sad imaju decu od oko 20 godina.

Moja poenta je bila da to što ti reče "ranije nije bilo drugačije", jeste, samo zavisi koje razdoblje gledaš kao "ranije". Ranije nije baš mogao svako da nosi pištolj ulicom (ne pričam o devedesetim, pričam dok smo bili normalni), sada može. Ranije nisi mogao baš da pokupiš koju si hteo u gradu i da je odvedeš kući odmah, sad možeš. Vremena i navike se menjaju, normalno.

Moja poenta je bila da to što ti reče "ranije nije bilo drugačije", jeste, samo zavisi koje razdoblje gledaš kao "ranije". Ranije nije baš mogao svako da nosi pištolj ulicom (ne pričam o devedesetim, pričam dok smo bili normalni), sada može. Ranije nisi mogao baš da pokupiš koju si hteo u gradu i da je odvedeš kući odmah, sad možeš. Vremena i navike se menjaju, normalno.
https://forum.krstarica.com/threads/u-srbiji-imamo-i-novu-pojavu-zene-huliganke.928626/post-42891676
ovde sam naglasio koji je period u pitanju

Devedesete nisu bile juče. 1991. je bila pre 30 godina. Ovo što sad imamo je direktna posledica tog toba i iste vlasti kao i tada. Devojčice iz moje generacije su počele da izlaze sa 11-12 godina. Imale su organizovane ferke posle škole sa 13 godina, a mi smo generacija koja je bila na kraju tog talasa nasilja. Ne samo da su mladi imali pištolje nego i štekove municije za automatske puške. Još se sećam rafala kad se smrkne - a živim na selu. Mogu samo da zamislim kako je bilo u Beogradu.

https://forum.krstarica.com/threads/u-srbiji-imamo-i-novu-pojavu-zene-huliganke.928626/post-42891676
ovde sam naglasio koji je period u pitanju

Devedesete nisu bile juče. 1991. je bila pre 30 godina. Ovo što sad imamo je direktna posledica tog toba i iste vlasti kao i tada. Devojčice iz moje generacije su počele da izlaze sa 11-12 godina. Imale su organizovane ferke posle škole sa 13 godina, a mi smo generacija koja je bila na kraju tog talasa nasilja. Ne samo da su mladi imali pištolje nego i štekove municije za automatske puške. Još se sećam rafala kad se smrkne - a živim na selu. Mogu samo da zamislim kako je bilo u Beogradu.

Da, ali mi pričamo o Beograd, tako je u celom svetu sada, trend.

Back