Edmond_Dantès
Poznat
- Poruka
- 9.030
Mogli bismo da ih izvezemo. Tamo bi sa svojih $200 penzije ziveli kao carevi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači Venecuela idealna za život naših penzionera,pod uslovom da ih neko ne likvidira.
To mora je neka BLAJBI veza.Godine 2017 Miss Venecuele je bila Srpkinja Veruška Ljubisavljević. Smatraju je najljepšom ženom Latino Amerike.
Da brt tamo mogu da nastave da glasaju za druga ManduraMogli bismo da ih izvezemo. Tamo bi sa svojih $200 penzije ziveli kao carevi.
300 eura je u Venecueli - nebulozna plata...Ne znam da li je ima 10% radnog stanovnistva.
Uz to ne placa s grejanje zimi (nema zime), kao ni zimska odeca.
Ko kuburi sa 200-300-400 eura u Srbiji, neka dodje u Venecueku, prekinuce muke..
Pomazem oko sredjivanja papira.
Jedini uslov je da voli leto 365 dana u godini.
A koliko kosta apartman da se iznajmi na tri meseca?Vii ovko, mislim da povratna karta Beograd- Karaks kosta oko 1200 $, zavis od kompanije.
Bitno je da te neko saceka na aerodromu, jer nije zdravo ako nemas nikoga ko poznaje situaciju i nacin kako se treba vladati.
Kada sam ja stigo u venecuelu imao sam u novcaniku 200$
Proslo je pàr decenija i danas ima bukvalno sve sto sam zeleo da imam: od vile sa bazenom do stanova koje sam pokupovo svoj deci.....A nisam se bas mnogo znojio ni radio bilo sta van Zakona.
To zavisi od vrlo mnogo faktora: na kome je mestu, koliko je veliki, da li je nov, da li je namesten ili prazan i td.A koliko kosta apartman da se iznajmi na tri meseca?
Mogli bismo da ih izvezemo. Tamo bi sa svojih $200 penzije ziveli kao carevi.
Negde na obali, ne mora da bude poznato letovaliste. Namesten, kao kad ides na letovanje u Grcku kod privatnika, samo sto ostanes 3 meseca.To zavisi od vrlo mnogo faktora: na kome je mestu, koliko je veliki, da li je nov, da li je namesten ili prazan i td.
Везали би их Венецуеланци и спустили у шахт.
Извуку једном месечно да потпишу, или ставе отисак палца, или како се већ потписује дотични раденик. У међувремену један лебац свака три дана, два црна лука, и воде колико ти срце иште.
Vii ovko, mislim da povratna karta Beograd- Karaks kosta oko 1200 $, zavis od kompanije.
Bitno je da te neko saceka na aerodromu, jer nije zdravo ako nemas nikoga ko poznaje situaciju i nacin kako se treba vladati.
Kada sam ja stigo u venecuelu imao sam u novcaniku 200$
Proslo je pàr decenija i danas ima bukvalno sve sto sam zeleo da imam: od vile sa bazenom do stanova koje sam pokupovo svoj deci.....A nisam se bas mnogo znojio ni radio bilo sta van Zakona.
Ako se ne trpas tamo gde te ne zovu - niko nece da te dira.Znači Venecuela idealna za život naših penzionera,pod uslovom da ih neko ne likvidira.