U Srbiji 300 eura malo za prezivljavanbje, u Venecueli mnogo

300 eura je u Venecueli - nebulozna plata...Ne znam da li je ima 10% radnog stanovnistva.
Uz to ne placa s grejanje zimi (nema zime), kao ni zimska odeca.
Ko kuburi sa 200-300-400 eura u Srbiji, neka dodje u Venecueku, prekinuce muke..
Pomazem oko sredjivanja papira.
Jedini uslov je da voli leto 365 dana u godini.

Evo odmah se javljam. Imam puno više od 300, ali na određeno, tako da...

Vii ovko, mislim da povratna karta Beograd- Karaks kosta oko 1200 $, zavis od kompanije.
Bitno je da te neko saceka na aerodromu, jer nije zdravo ako nemas nikoga ko poznaje situaciju i nacin kako se treba vladati.
Kada sam ja stigo u venecuelu imao sam u novcaniku 200$
Proslo je pàr decenija i danas ima bukvalno sve sto sam zeleo da imam: od vile sa bazenom do stanova koje sam pokupovo svoj deci.....A nisam se bas mnogo znojio ni radio bilo sta van Zakona.
A koliko kosta apartman da se iznajmi na tri meseca?

Mogli bismo da ih izvezemo. Tamo bi sa svojih $200 penzije ziveli kao carevi.

Везали би их Венецуеланци и спустили у шахт.

Извуку једном месечно да потпишу, или ставе отисак палца, или како се већ потписује дотични раденик. У међувремену један лебац свака три дана, два црна лука, и воде колико ти срце иште.

Везали би их Венецуеланци и спустили у шахт.

Извуку једном месечно да потпишу, или ставе отисак палца, или како се већ потписује дотични раденик. У међувремену један лебац свака три дана, два црна лука, и воде колико ти срце иште.
:think: Sounds fair enough.

Da vidimo sa Blajbijem da li moze da isposluje nesto sa Madurom, posto je na toj politickoj liniji.

Vii ovko, mislim da povratna karta Beograd- Karaks kosta oko 1200 $, zavis od kompanije.
Bitno je da te neko saceka na aerodromu, jer nije zdravo ako nemas nikoga ko poznaje situaciju i nacin kako se treba vladati.
Kada sam ja stigo u venecuelu imao sam u novcaniku 200$
Proslo je pàr decenija i danas ima bukvalno sve sto sam zeleo da imam: od vile sa bazenom do stanova koje sam pokupovo svoj deci.....A nisam se bas mnogo znojio ni radio bilo sta van Zakona.

Povratna karta može da se nađe i za manje pare.

Back