U Srbiji 300 eura malo za prezivljavanbje, u Venecueli mnogo

Tamo jedino što su žene lepe i klima.. A i BLAJBI još uvek ne mogu da shvatim što si bas izabrao Venezuelu.. Mora da si gledao Miss sveta na tv:)
Ja sam imao poebne razloge sto sam izabrao bs Venecuelu.
I nikada se nisam pokajao.
Nema bolje zemlje za mnoge stvari, samo treba imati bogatu mastu i mrvu hrabrosti.
Danas bi je opet izabrao.

То је зато, Блајби, што евре мењаш на црно и тако оштећујеш и подриваш нашу Боливарску Револуцију.

Кад би их мењао по званичном курсу, 300 евра је вероватно 3 боливара, и таман довољно за кило кромпира.

Ti kominid rajevu su izvrsns mesta da se dfefnj stalež oseća kao misliti miljarderi

Razumem ali opet tu je malo zajebano skupiti za kartu nazad ako se čovek zajebe opstane bez zetona. :)
Vii ovko, mislim da povratna karta Beograd- Karaks kosta oko 1200 $, zavis od kompanije.
Bitno je da te neko saceka na aerodromu, jer nije zdravo ako nemas nikoga ko poznaje situaciju i nacin kako se treba vladati.
Kada sam ja stigo u venecuelu imao sam u novcaniku 200$
Proslo je pàr decenija i danas ima bukvalno sve sto sam zeleo da imam: od vile sa bazenom do stanova koje sam pokupovo svoj deci.....A nisam se bas mnogo znojio ni radio bilo sta van Zakona.

То је зато, Блајби, што евре мењаш на црно и тако оштећујеш и подриваш нашу Боливарску Револуцију.

Кад би их мењао по званичном курсу, 300 евра је вероватно 3 боливара, и таман довољно за кило кромпира.
Dragi prijatelju, ovde je vrlo vazno kako menjas novac. O tome treba strogo voditi racuna...Ja svakog jutra, cim se probudim, istrazujem kurs toga dana u svim bankama (ovde banke razlicito placaju devize)

Vii ovko, mislim da povratna karta Beograd- Karaks kosta oko 1200 $, zavis od kompanije.
Bitno je da te neko saceka na aerodromu, jer nije zdravo ako nemas nikoga ko poznaje situaciju i nacin kako se treba vladati.
Kada sam ja stigo u venecuelu imao sam u novcaniku 200$
Proslo je pàr decenija i danas ima bukvalno sve sto sam zeleo da imam: od vile sa bazenom do stanova koje sam pokupovo svoj deci.....A nisam se bas mnogo znojio ni radio bilo sta van Zakona.
Koja suplja je bila.. Jel se loze oni na Tita

Ето, проживео си живот у срећи и весељу: од одбеглог СФРЈ функционера до гринго велепоседника.
Moj zivot je bio intersantan i bogat u svakom smislu.
To je stvar srece, a nekada sam i znao povuci potez, bez straha i dvoumljenja.
Nekada je to vrlo vazno...

Back