У СРБИЈИ 200 000 АБОРТУСА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Михајло:
ПО ОКРУЗИМА:
2005 година

Београдски ..... 9850
Банатски...........3670
Бачки................1884
Сремски.............827
Мачвански.........1016
Колубарски........495
Подунавски.......395
Браничевски......389
Шумадијски.......620
Поморавски.......337
Борски...............597
Зајечарски.........551
Златиборски.......676
Моравички.........771
Рашки...............1537
Расински...........581
Нишавски..........1042
Топлички...........337
Пиротски ..........335
Јабланички........472
Пчињски...........237
..............................
УКУПНО...........-26645

Морталитет СРБИЈЕ без КиМ за 2004

-26134
Ako je ovo sve istina.....Ali zašto žene da rađaju po svaku cenu...... :roll:

Don't panic!:
Jerry, prs'o si ko nokshir....
Kazes, znas za slucaj ginekologa koji je pobio 50.000 dece, pa se pokajao? Ajd sad upotrebi mozak i digitron, pa ces uvideti da je to malko nerealno. Ako je taj ginekolog radio 30 godina, to ti dodje 1666 dece godisnje, ili 4.5 dnevno, svaki dan! Ti to bez blama napises, a onda ocekujes da te neko shvata za ozbiljno...Ona cifra od 200.000 godisnje je mozda realna za 2005-u, ali kao sto neko malopre rece, sigurno nije bilo 200.000 abortusa 1946-e.
Moja rodjaka je abortirala u 8. mesecu zbog tragicno loseg vodjenja trudnoce od strane lekara. Diletanti nisu konstatovali srcanu manu, telesne defekte i jos neke stvari sve do tada. E, protiv toga se treba boriti, a ne protiv abortusa uopste. Inace, sada je sve u redu i pre neki dan sam postao ujak, dobili su sina :)
Znam mnogo vise devojaka i zena koje su se odlucile na radjanje, nego na abortus. Devojke koje poznajem a koje su prosle kroz tu traumu, zaista nisu imale mogucnosti za uzgajanje dece i uopste ih ne osudjujem.

Ovo nije nikakav argument! Ti si nasao JEDAN SLUCAJ bolesnog deteta da opravdas ubistva SVE DECE . 99% dece koje se ubije abortusom nemaju NIKAKVE MANE, i izrasla bi u skroz normalnu , zdravu i pravu decu da ih njihovi roditelji i doktori pre toga ne likvidiraju.

E, moj goxy..ti si optimista............pa bilo bi fenomenalno da su Jerry, antacibl, No_problem, eremita, besniris., Mihajlo.......jedna osoba.............

Pa sreci nikad kraja, znaci samo jedan bolid, sa vise imena.........nazalost, radi se o nekoliko bolida, a veruj, ima ih jos........nazalost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back