U SLAVU........ČEMU?

Zajednicki rad porodice,prozimanje preplitanje svih clanova u svim razlicitim poslovima zivotom nametnutim,i najvaznije zajednicko uzivanje u plodovima i blagodetima rada. I naravno,kad pogledas sve to-tvoj blagi osmeh na ponosu nasukan i srce puno,puno,ispunjeno

dusan jovic 95;bt55319:
Zajednicki rad porodice,prozimanje preplitanje svih clanova u svim razlicitim poslovima zivotom nametnutim,i najvaznije zajednicko uzivanje u plodovima i blagodetima rada. I naravno,kad pogledas sve to-tvoj blagi osmeh na ponosu nasukan i srce puno,puno,ispunjeno

Eh, Duška.......ti i ja se izgleda razumemo :heart:
Porodica koja radi, razgovara, svadja se, smeje.....
ali moraju svi da rade, jer samo kroz rad shvataju da se ništa ne dobija na poklon, rad stvara prave vrednosti po kojima ceniš sebe i druge.
Drago mi je da imam prijatljicu koja razume :)

Zajedništvo, rad , osmeh, ljubav, porodica, akcija, lepota življenja.

iloveyouc.gif

djurdja5;bt55328:
Zajedništvo, rad , osmeh, ljubav, porodica, akcija, lepota življenja.

iloveyouc.gif

Hvala Djurdja......što je sladak ovaj čiča Gliša. Mladost lako uči, ali im treba pokazati šta, a učitelji su naravno odrasli. Bogu hvala, problema sa decom nemamo, osim onog sinovljevog srednjoškolskog obrazovanja hahahahaha

daisies.jpg

flowers-3.jpg

Prelepo Ljiljo..pravo onako domacinski..uredno dvorište,životinje..znam koliko rada treba da bi sve tako izgledalo..svaka čast kad imas vremena i za ovo..i drago mi je što deliš sa nama..lepo je videti da je neko srećan..puno sreće od :heart:
1.gif

aka973;bt55375:
daisies.jpg

flowers-3.jpg

Prelepo Ljiljo..pravo onako domacinski..uredno dvorište,životinje..znam koliko rada treba da bi sve tako izgledalo..svaka čast kad imas vremena i za ovo..i drago mi je što deliš sa nama..lepo je videti da je neko srećan..puno sreće od :heart:
1.gif

Hvala Aka......da, treba mnogo rada, ali nas je puno u kući. Imamo razradjen sistem podele obaveza.....ne radimo Maca i ja sve sami, taman posla. Svi rade i imamo solidnu organizaciju. Deca su naučena da budu organizovana, telefoni su uvek tu, svi rade i dobiješ vremena i za ladno pivce, kafe, prijatelje......Hvala od srca na lepim rečima.

Kristijan40;bt55379:
Jel može jedno pitanje? Nije da zanovetam ali , čemu služi šešir na glavi u zatvorenom prostoru?

hahahahahahaa mladja ćera. Ma to je priča. Pošle su njih dve, starija i mladja, posle svojih poslova, znači nakon svog radnog vremena, meni da ponognu u kancelariji i usput mladja kupi šešir. E, onda je sedela i radila sa tim šeširom na glavi i ja je uslikala. Mladost hahahahaha. Izbor fotografija mi je diktirala i to da se ne vide lica a ni naziv firme........tako da je ova bila najpogodnija.....ipak je ovo javno prikazivanje, moja deca su odrasli ljudi i gledam da ih baš likom ne prikazujem previše. Zato je šešir tu hahahahaha

Rad - na njivi, na polančetu, u kancelariji, kod kuće... OK... to se vidi na slikama.
Ipak, sve to je "u slavu" ljubavi, porodici, zajedništvu... konačno - životu.
Ljubium vas sve takve... teško je nađi odgovarajuće reči i objasniti fascinaciju... ovim slikama, rečima, ... osećaju pre svega. :heart:

smeh;bt55637:
Rad - na njivi, na polančetu, u kancelariji, kod kuće... OK... to se vidi na slikama.
Ipak, sve to je "u slavu" ljubavi, porodici, zajedništvu... konačno - životu.
Ljubium vas sve takve... teško je nađi odgovarajuće reči i objasniti fascinaciju... ovim slikama, rečima, ... osećaju pre svega. :heart:

Hvala........želela sam da ti vidiš ovo, ali znam da si prezauzeta.......da, u slavu porodice i rada, jer bez rada ne bi bilo ni porodice.....

LJILJA MMM;bt55639:
Hvala........želela sam da ti vidiš ovo, ali znam da si prezauzeta.......da, u slavu porodice i rada, jer bez rada ne bi bilo ni porodice.....
Drago mi je da ti je stalo do toga da pogledam, pročitam ono što postaviš.
Verovatno je to zato što je i meni jako važno da nešto ne propustim.
Kampanjac... uvek bila :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Ali, ništa ne brini - stići ću ja sve. Ne bih to propustila. :heart:

Back