Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dusan jovic 95;bt55319:Zajednicki rad porodice,prozimanje preplitanje svih clanova u svim razlicitim poslovima zivotom nametnutim,i najvaznije zajednicko uzivanje u plodovima i blagodetima rada. I naravno,kad pogledas sve to-tvoj blagi osmeh na ponosu nasukan i srce puno,puno,ispunjeno
djurdja5;bt55328:Zajedništvo, rad , osmeh, ljubav, porodica, akcija, lepota življenja.
![]()
nesons;bt55356:da i ja vidim rad, red i radost![]()
aka973;bt55375:![]()
![]()
Prelepo Ljiljo..pravo onako domacinski..uredno dvorište,životinje..znam koliko rada treba da bi sve tako izgledalo..svaka čast kad imas vremena i za ovo..i drago mi je što deliš sa nama..lepo je videti da je neko srećan..puno sreće od![]()
Kristijan40;bt55379:Jel može jedno pitanje? Nije da zanovetam ali , čemu služi šešir na glavi u zatvorenom prostoru?
smeh;bt55637:Rad - na njivi, na polančetu, u kancelariji, kod kuće... OK... to se vidi na slikama.
Ipak, sve to je "u slavu" ljubavi, porodici, zajedništvu... konačno - životu.
Ljubium vas sve takve... teško je nađi odgovarajuće reči i objasniti fascinaciju... ovim slikama, rečima, ... osećaju pre svega.![]()
Drago mi je da ti je stalo do toga da pogledam, pročitam ono što postaviš.LJILJA MMM;bt55639:Hvala........želela sam da ti vidiš ovo, ali znam da si prezauzeta.......da, u slavu porodice i rada, jer bez rada ne bi bilo ni porodice.....
smeh;bt55718:Drago mi je da ti je stalo do toga da pogledam, pročitam ono što postaviš.
Verovatno je to zato što je i meni jako važno da nešto ne propustim.
Kampanjac... uvek bila
Ali, ništa ne brini - stići ću ja sve. Ne bih to propustila.![]()