U sexu vi ste ..

Direkatan način..
Zasmetali su mi žuti oblaci i plavo nebo na falusima, zato što su besmisleni, eto..
mogao sam da kažem i "umetnica je nedoybeni debil", ali nisam..
So, nema razloga da se ljutiš : )))

Btw. moju kitu bi teško preskočila, bananovani userašu.:lol:

E, nauči da pišeš, ništa ja tebe ne razumem, Frida je imala jednu kraću nogu, nadam se da nije u tome potreba za identifikacijom sa istom, ostalo ne bih rekao da jepribližno slilčno :p
A, na TU sam temu odgovorio, idi vežbaj malo...da te ne boli : )))

HeBePoBaTaH_:
Direkatan način..
Zasmetali su mi žuti oblaci i plavo nebo na falusima, zato što su besmisleni, eto..
mogao sam da kažem i "umetnica je nedoybeni debil", ali nisam..
So, nema razloga da se ljutiš : )))

Btw. moju kitu bi teško preskočila, bananovani userašu.:lol:

Šta da ti kažem a da te ne rasplačem ????

-gadan deda rastem-

HeBePoBaTaH_:
E, nauči da pišeš, ništa ja tebe ne razumem, Frida je imala jednu kraću nogu, nadam se da nije u tome potreba za identifikacijom sa istom, ostalo ne bih rekao da jepribližno slilčno :p
A, na TU sam temu odgovorio, idi vežbaj malo...da te ne boli : )))
hahahaha....sladak si.....samo jako sporo kapiras

e al ste upropastili temu,...BRAVO!!! SVAKA CAST!!!
c003.gif

Tuzni_patak:
Ujutro popijem sok, pročitam horoskop, pogledam kakva je biovremenska prognoza, pozovem mog astrologa, konsultujem se sa kondicionim trenerom , upitam za savet sportskog fizioterapeuta i onda svratim do njene mame da mi kaže u kakvom je rapoloženju bila ujutru, sve to bacim na papir rasporedim i kroz pola sata odlučim hoću li i koliko dugo ja voditi igru u seksu....

A , da . Pre konačne odluke pozovem i koreografa na folkloru , da čujem šta su radili , da bi znao koliko je izmorena moja mala....

Seksologa konsultujemo samo pred vikend, psihologa jednom u 15 dana, a jednom mesečno bacamo paru , pa pola/pola kome zapadne...
Pomoć prijatelja i pomoć publike nismo koristili....Mi smo samo 1/4 milioneri....

:D :D :p ovo je pravi odgovor...a , svidja mi se i gazdaricin 1. odgovor- pronadjoh se

Back