HeBePoBaTaH_
Poznat
- Poruka
- 7.004
Umetnica je debil
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HeBePoBaTaH_:Umetnica je debil
frida-kahlo:kakav je to nacin da tako nesto izjavis ??? Sve da si likovni kriticar .....ne daje ti za pravo....bas bezveze....
.....osim ako ti nije zasmetalo sto "putuje" od "malog" ka "vecem"...?!
HeBePoBaTaH_:Direkatan način..
Zasmetali su mi žuti oblaci i plavo nebo na falusima, zato što su besmisleni, eto..
mogao sam da kažem i "umetnica je nedoybeni debil", ali nisam..
So, nema razloga da se ljutiš : )))
Btw. moju kitu bi teško preskočila, bananovani userašu.![]()
hahahaha....sladak si.....samo jako sporo kapirasHeBePoBaTaH_:E, nauči da pišeš, ništa ja tebe ne razumem, Frida je imala jednu kraću nogu, nadam se da nije u tome potreba za identifikacijom sa istom, ostalo ne bih rekao da jepribližno slilčno
A, na TU sam temu odgovorio, idi vežbaj malo...da te ne boli : )))
Petar_Pan:Hehe, sad ce ti se javiti jedna koja ce reci "ja sam Hitler u sexu"![]()
Znala sam da mi se zbog necega dopadas...HeBePoBaTaH_:moju kitu bi teško preskočila
Tuzni_patak:Ujutro popijem sok, pročitam horoskop, pogledam kakva je biovremenska prognoza, pozovem mog astrologa, konsultujem se sa kondicionim trenerom , upitam za savet sportskog fizioterapeuta i onda svratim do njene mame da mi kaže u kakvom je rapoloženju bila ujutru, sve to bacim na papir rasporedim i kroz pola sata odlučim hoću li i koliko dugo ja voditi igru u seksu....
A , da . Pre konačne odluke pozovem i koreografa na folkloru , da čujem šta su radili , da bi znao koliko je izmorena moja mala....
Seksologa konsultujemo samo pred vikend, psihologa jednom u 15 dana, a jednom mesečno bacamo paru , pa pola/pola kome zapadne...
Pomoć prijatelja i pomoć publike nismo koristili....Mi smo samo 1/4 milioneri....
Bravo za Cees Krijnen. Odmah sam oti$ao na njen sayt da vidim $ta jo$ ima da se preskachefrida-kahlo:Umetnica je Cees Krijnen ...