limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 38.190
Sto uvijek vanzemaljci slijecu u neku nedodjiju kao sto je Sibir ili tako neko nenaseljeno mjesto ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није то ништа ново.
Него да ли неко зна где се може на нету наћи онај снимак КГБ-а, архивски, када су снимали место пада летећег тањира!?
Чак је и РТС правио документарац о томе.
Sto uvijek vanzemaljci slijecu u neku nedodjiju kao sto je Sibir ili tako neko nenaseljeno mjesto ?![]()
Sto uvijek vanzemaljci slijecu u neku nedodjiju kao sto je Sibir ili tako neko nenaseljeno mjesto ?![]()
HAHA
Tako uvek nakako ispadne.E imaju i Rusi smisla za humor,haha napunili kokosku hlebom.....![]()
Meni liči na pravog,al ko će ga znati.Buni me jedna stvar.Čitam u novinama kako je to područje gde je navodno pao nlo pod strogom kontrolom ruske vojske,a ovi seljaci snimili vanzemaljca.
I čudi me kako mu samo deo noge pojeden,obično životinje pojedu skoro sve.Verovatno nije bio ukusan.
Kralj Artur kao da je pao s Marsa...![]()
šta je da je
Vukovi ga pojeli
mozda je ovo...
Cekajte, uvek prica pocne kako na lice mesta dodje tim vladinih "strucnjaka" ali nikad ne cujem njihovu izjavu, ako je lutka neka izjave javno ovo je lutka bla bla bla, ako je elijen neka izjave javno elijen i tacka. Sve uvek zapocne snimkom, na lice mesta dodju vladini "eksperti" ...... i... hocu da cujem drugi deo price, gde je ????