U Rusiji se nece slaviti Nova godina, kao nije vreme za slavlje, a ''pobedjuju'' na svim frontovima? A u Srbiji ce se slaviti?

Пише и на плоту чкапи анти навали!
Јбт, боље да си ћутао него окачио ову глупост, класика западне пропаганде коју гуташ као пеликан.
Na Wiki i ti možeš da izmeniš, ali potrebno je da imaš dokaze

Koje ti avaj nemaš

Кићење тргова завршено анви, русофоби, наставите са вашим глупостима.
Pogledajte prilog 1273518Pogledajte prilog 1273519
Mda, samo na Krfmu kićenje baš nije ispalo kako je planirano.
321486817_508194967793042_5399698460402794259_n.png

Odnosno jeste okićena baš po planu, ali ukrajinskom. :mrgreen:

Пише и на плоту чкапи анти навали!
Јбт, боље да си ћутао него окачио ову глупост, класика западне пропаганде коју гуташ као пеликан.
Znam da ruska televizija to nije javila, kao što javljaju da su Ukrajinci sami sebe napali, ili ih napali Amerikanci, ili kakvu je već drugu glupost smislio Kremlj danas.

Na Wiki i ti možeš da izmeniš, ali potrebno je da imaš dokaze

Koje ti avaj nemaš
Da, kad god kažeš nekome ko pljuje po Wikipediji "zašto sam ne izmeni", on kaže "zato što strane sile/horde zla/bezumnici ne dozvoljavaju da se čuje istina da je Zemlja ravna/kraljica gušter/Putin iskren/etc"

Mda, samo na Krfmu kićenje baš nije ispalo kako je planirano.
321486817_508194967793042_5399698460402794259_n.png

Odnosno jeste okićena baš po planu, ali ukrajinskom. :mrgreen:
Чему више твоја патологија? Качиш невиђене бесмислице уместо да одеш до лекара.
Znam da ruska televizija to nije javila, kao što javljaju da su Ukrajinci sami sebe napali, ili ih napali Amerikanci, ili kakvu je već drugu glupost smislio Kremlj danas.
И за тебе исто важи, као за твог јарана длугомира.
Руска армија није улазила у Кијев, што и сам знаш али, жене у црном, имају другачији став. Усвојили сте једногласно да су Руси ипак били, односно,планирали су а то што нису били не мења чињеницу да су хтели?
Него, једна друга жена, није у црном, Ангела Меркел, рече да сте нешто друго спремали али вас Руси прозрели и први ударили. Ај што су ударили него вас сада баш жешће карају?
Чак ни вас двојица то не можете спречити!
Зато, слободно наставите да тролујете, ја вас разумем.

Чему више твоја патологија? Качиш невиђене бесмислице уместо да одеш до лекара.
И за тебе исто важи, као за твог јарана длугомира.
Руска армија није улазила у Кијев, што и сам знаш али, жене у црном, имају другачији став. Усвојили сте једногласно да су Руси ипак били, односно,планирали су а то што нису били не мења чињеницу да су хтели?
Него, једна друга жена, није у црном, Ангела Меркел, рече да сте нешто друго спремали али вас Руси прозрели и први ударили. Ај што су ударили него вас сада баш жешће карају?
Чак ни вас двојица то не можете спречити!
Зато, слободно наставите да тролујете, ја вас разумем.
Hoćeš da kažeš da su rakete i bombe same ulazile u Kijev bez kopnene podrške

Hoćeš da kažeš da su rakete i bombe same ulazile u Kijev bez kopnene podrške
Прво се сабери па онда пиши. Прочитај шта си прво тврдио а шта сада тврдиш.
Ако желиш да преузмете лидерску позицију од длугомира или комшије, на добром си путу.

Nin, ( možda i neke druge novine , a ne NIN) je pisao o Oficirskom balu , u Republici Srpskoj , u vreme dok je padala Krajina.

Па то треба пострељати, нема говора.
Мора се буде озбиљно и тужно, никако неки тренутак опуштања !

Треба забранити вицеве, музику, лепе девојке, осмехе,
а славити смрт, разарање, кугу и пропаст !

Back