Лички гусар
Buduća legenda
- Poruka
- 28.114
не кажем ја то, него неки тако мислеНе буди ко гуслар. Сви смо Срби и једно смо.
баш они што дијеле Србе ко највеће лузере и мајмуне
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
не кажем ја то, него неки тако мислеНе буди ко гуслар. Сви смо Срби и једно смо.
и ерцеговци су босанци??Vukanoviću standardno brži jezik od inteligencije
vidi se da je Hercegovac
форсирао на тај начин да је научно прикупио податке поријекла фамилија и родова??Цвијић је баш форсирао динарски супрематизам који вама искомплексираним избеглицама наравно да прија. Цвијић је нама Србијанцима тј јединим правим, органским Србима, надевао свакојаке "епитете", чак је писао да немамо никакву кухињу нити народну радиност. А кухиња југоисточне Србије најпопуларнија у Србији и шире, лесковачке ражњиће и шопску салату је јела цела Југославија, док је пиротски ћилим у свету познат.
Чуј мисле? Откуд Срби у Хрватској? Па доселили из Србије са Чарнојевићемпа ваљда мисле да су Србијанци нединарци који брез проблема дају гузе Турцима (и ко год налети)
навикли су на југо политику Београда која је пасивни геј.
on je komitašА не знам шта да ти кажем, мало се шалим са тобом, Црна Гора ми је драга као и Србија, имамо братска осјећања према народу и једне и друге, а ако ви не дијелите та осјећања са нама, то је ваш проблем и на нас не утиче.
Bosanci su glupi i tvrdoglavi, a Hercegovci samo tvrdoglaviи ерцеговци су босанци??![]()
![]()
prošli put sam ušao bez ičega, iako sam poneo i ličnu i pasošAda ne bih zna šta vi treba svako malo, no kolko se zadnje čulo lk nije više dovoljno
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...g-ili-drugog-dokumenta-za-ulazak-u-crnu-goru/
No po ovom sad imate maks 30 dana, dovoljno dana da uzivljavas svoje crnogorske “korijene”![]()
а одкуд у Србији?Чуј мисле? Откуд Срби у Хрватској? Па доселили из Србије са Чарнојевићем
а вратили се са Мартићем.
Лупаш брате ко максим по дивизији
Позната ми је та чињеница али Хрватима није(ваљда), они тврде да су се Срби размилели Балканома одкуд у Србији?
исто са Чарнојевићем и Мартићем?
моји су у тијем крајевима неђе 250-300 година прије Чарнојевића
Ако мислиш да су нас Срби у РС и Срби из некадашње Крајине нападали, онда си велику грешку направиоPrvo se upristoji a onda se suoči sa činjenicom da nemaš niti jedan argument za tu tvrdnju.
U oba svetska rata ]braća' su nas napala a nakon Drugog opljačakla, ubila i oterala milione Srba.
Danas se iživljavaju kroz zavičajnu diktaturu,
prošli put sam ušao bez ičega, iako sam poneo i ličnu i pasoš![]()