U Republici Srpskoj se brane granice Srbije, brani se Kosovo": Miloš Ković povodom krize u RS

• Začetnik teme Začetnik teme Fring
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Цвијић је баш форсирао динарски супрематизам који вама искомплексираним избеглицама наравно да прија. Цвијић је нама Србијанцима тј јединим правим, органским Србима, надевао свакојаке "епитете", чак је писао да немамо никакву кухињу нити народну радиност. А кухиња југоисточне Србије најпопуларнија у Србији и шире, лесковачке ражњиће и шопску салату је јела цела Југославија, док је пиротски ћилим у свету познат.
форсирао на тај начин да је научно прикупио податке поријекла фамилија и родова??

не знам ко сте ви, и будите ко год и шта год оћете, али Срби свуда дијеле поријекло, и како прије 100-200 година тако и данас
најбоље пријатеље сам стекао у јужној и источној Србији баш, и никоме није сметало ко је ко од нас, а један дио је провео 1-2 године по ратиштима Крајине и Босне као ДОБРОВОЉЦИ

баш Војвођани и Јужно и Источносрбијанци су показали ко је вјера и ко невјера, Динарци скроз заказали ко здупирине.

па ваљда мисле да су Србијанци нединарци који брез проблема дају гузе Турцима (и ко год налети)
навикли су на југо политику Београда која је пасивни геј.
Чуј мисле? Откуд Срби у Хрватској? Па доселили из Србије са Чарнојевићем
а вратили се са Мартићем.

А не знам шта да ти кажем, мало се шалим са тобом, Црна Гора ми је драга као и Србија, имамо братска осјећања према народу и једне и друге, а ако ви не дијелите та осјећања са нама, то је ваш проблем и на нас не утиче.
on je komitaš

Чуј мисле? Откуд Срби у Хрватској? Па доселили из Србије са Чарнојевићем
а вратили се са Мартићем.
а одкуд у Србији?
исто са Чарнојевићем и Мартићем?

моји су у тијем крајевима неђе 250-300 година прије Чарнојевића

Лупаш брате ко максим по дивизији

Prvo se upristoji a onda se suoči sa činjenicom da nemaš niti jedan argument za tu tvrdnju.

U oba svetska rata ]braća' su nas napala a nakon Drugog opljačakla, ubila i oterala milione Srba.

Danas se iživljavaju kroz zavičajnu diktaturu,

а одкуд у Србији?
исто са Чарнојевићем и Мартићем?

моји су у тијем крајевима неђе 250-300 година прије Чарнојевића
Позната ми је та чињеница али Хрватима није(ваљда), они тврде да су се Срби размилели Балканом
тек по упаду Османлија.

Prvo se upristoji a onda se suoči sa činjenicom da nemaš niti jedan argument za tu tvrdnju.

U oba svetska rata ]braća' su nas napala a nakon Drugog opljačakla, ubila i oterala milione Srba.

Danas se iživljavaju kroz zavičajnu diktaturu,
Ако мислиш да су нас Срби у РС и Срби из некадашње Крајине нападали, онда си велику грешку направио

Једино сукоб четника и парризана, ал српски народ преко дрине је генерално и највише страдао од усташа.

Back