U Republici Srpskoj se brane granice Srbije, brani se Kosovo": Miloš Ković povodom krize u RS

• Začetnik teme Začetnik teme Fring
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Fring

Domaćin
Poruka
3.271
U Republici Srskoj (RS) se brane granice Srbije, u RS se brani Kosovo i Metohija, izjavio je danas istoričar Miloš Ković, a predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović pozvao je na nacionalno okupljanje političkih stranaka i rukovodstva Srbije u odbrani RS i Srba sa druge strane Drine.

Obradović je u Beogradu, na konferenciji „Stop zapadnih pritiscima u odbrani RS“, naglasio da su Sarajevo i Priština one strane koji urušavaju međunarodne sporazume i pravo.
Ne može se funkcionisati po duplim standarima, pa ako se poštuje teritorijalni integritet i suverenitet Ukrajine i Bosne i Hercegovine, mora se poštovati i integritet Srbije, rekao je Obradović.

On je predložio onima koji insistiraju na primeni francusko-nemačkog sporazuma za Kosovo da taj dokument prvo primene u Bosni i Hercegovini, odnosno da se Sarajevo ne protivi članstvu RS u međunarodnim prganizacijama kao nezavisne države.
Ako to prođe, onda može da se primeni i bilo gde drugde na Balkanu, rekao je Obradović koji je naglasio da Dveri smatraju da RS nije kriva za krizu u BIH.
Republika Srpska se brani od neprestanih ponižavanja i pokušaja uzurpiranja teritorije i imovine od Sarajeva i visokog predstavnika, rekao je Obradović.

https://www.danas.rs/vesti/politika...ovic-aleksandar-pavic-kosovo-bosko-obradovic/

Granice Srbije se brane u Srbiji.

Kad god su nas braća branila nestalo nas je i po nekoliko miliona.
Чекај ......да те питам нешто. Замисли да су Срби лево од Дрине, сви до једнога дошли у Србију '91. А усташе, онако наоружане и помогнуте нато авијацијом 1995. са Дрине изврше упад у Србију њих 500 000. Од Сомбора, преко Сремске Митровице, Шапца, Лознице, Ваљева, Ужица, Прибоја, Пријепоља, Пљеваља, Никшића. Сад да будем крајње лицемеран према Србима лево од Дрине. Ко би ту изгинуо на стотине хиљада. Срби лево од Дрине или Србијанци. ПА ПЛУС НА СВЕ ТО да ти крену шиптари на Косову и југу Србију ПА ЈОШ НА ТО да ти нека ДОС говна и ОТПОР крену изнутра да убијају нашу војску. Кажи ми своје виђење да га упоредим са мојим.

Poslednja izmena od moderatora:
Чекај коњино......да те питам нешто. Замисли да су Срби лево од Дрине, сви до једнога дошли у Србију '91. А усташе, онако наоружане и помогнуте нато авијацијом 1995. са Дрине изврше упад у Србију њих 500 000. Од Сомбора, преко Сремске Митровице, Шапца, Лознице, Ваљева, Ужица, Прибоја, Пријепоља, Пљеваља, Никшића. Сад да будем крајње лицемеран према Србима лево од Дрине. Ко би ту изгинуо на стотине хиљада. Срби лево од Дрине или Србијанци. ПА ПЛУС НА СВЕ ТО да ти крену шиптари на Косову и југу Србију ПА ЈОШ НА ТО да ти нека ДОС говна и ОТПОР крену изнутра да убијају нашу војску. Кажи ми своје виђење да га упоредим са мојим.

И на крај нам Бугари забију нож у леђа!

Чекај коњино......да те питам нешто. Замисли да су Срби лево од Дрине, сви до једнога дошли у Србију '91. А усташе, онако наоружане и помогнуте нато авијацијом 1995. са Дрине изврше упад у Србију њих 500 000. Од Сомбора, преко Сремске Митровице, Шапца, Лознице, Ваљева, Ужица, Прибоја, Пријепоља, Пљеваља, Никшића. Сад да будем крајње лицемеран према Србима лево од Дрине. Ко би ту изгинуо на стотине хиљада. Срби лево од Дрине или Србијанци. ПА ПЛУС НА СВЕ ТО да ти крену шиптари на Косову и југу Србију ПА ЈОШ НА ТО да ти нека ДОС говна и ОТПОР крену изнутра да убијају нашу војску. Кажи ми своје виђење да га упоредим са мојим.

А тек ови твоји напредњаци са и без беђа шта су војсци и Србима урадили.

Немој да се бране у Републици Српској.

Завршиће се се као и са Крајином.

Нема је, а бранитељи који су тада тамо бранили Србију, данас продају српство у Београду.

A branitelji Republike Srpske, danas prodaju stanove po Novom Sadu

Granice Srbije se brane u Srbiji.

Kad god su nas braća branila nestalo nas je i po nekoliko miliona.
Žalosna je pojava da što se Srbi više "brane", sve ih je manje, kao i teritorija kojima upravljaju. Da se Srbi prestanu "braniti", Srbija bi procvjetala kao i Srbi u svim susjednim zemljama izvan Srbije.

A branitelji Republike Srpske, danas prodaju stanove po Novom Sadu

Kad govoris u srpskim braniteljima i pripadnicima slavne Vojske Republike Srpske koja je pobjedila visestruko brojnije zdruzene snage Nato pakat ,snage brza dejstva EU Muslimane i Hrvate i stvorila srpsku drzavu na pola Bosne treba da kleknes .
Na koljena pred Srbe sa lijeve obale Drine

Ko su bili ti heroji

Kad govoris u srpskim braniteljima i pripadnicima slavne Vojske Republike Srpske koja je pobjedila visestruko brojnije zdruzene snage Nato pakat ,snage brza dejstva EU Muslimane i Hrvate i stvorila srpsku drzavu na pola Bosne treba da kleknes .
Na koljena pred Srbe sa lijeve obale Drine

Ko su bili ti heroji

Ok ipak Dodik prodaje stanove po Novom Sadu...

Немој да се бране у Републици Српској.

Завршиће се се као и са Крајином.

Нема је, а бранитељи који су тада тамо бранили Србију, данас продају српство у Београду.
Ma ok, "Krajina" je bila politička anomalija unaprijed osuđena na propast. Znali su i sami Srbi da će propasti prije ili kasnije pa su utjecajniji i bogatiji Srbi s okupiranih područja Hrvatske još 1992. i 1993. godine slali svoju djecu i imovinu u Srbiju.

Чекај......да те питам нешто. Замисли да су Срби лево од Дрине, сви до једнога дошли у Србију '91. А усташе, онако наоружане и помогнуте нато авијацијом 1995. са Дрине изврше упад у Србију њих 500 000. Од Сомбора, преко Сремске Митровице, Шапца, Лознице, Ваљева, Ужица, Прибоја, Пријепоља, Пљеваља, Никшића. Сад да будем крајње лицемеран према Србима лево од Дрине. Ко би ту изгинуо на стотине хиљада. Срби лево од Дрине или Србијанци. ПА ПЛУС НА СВЕ ТО да ти крену шиптари на Косову и југу Србију ПА ЈОШ НА ТО да ти нека ДОС говна и ОТПОР крену изнутра да убијају нашу војску. Кажи ми своје виђење да га упоредим са мојим.
Projiciraš i vaše agresivno nacionalističke fatazmagorije pripisuješ drugima. Koji bi K Hrvatima trebala Srbija? Hrvati vole i brane svoje, a tuđe ih ne zanima. Ta vaša bivša turska pokrajina nije zanimljiva ni poželjna ni vama (zato i želite tuđe teritorije), a kamoli da bi nas zanimala.

Projiciraš i vaše agresivno nacionalističke fatazmagorije pripisuješ drugima. Koji bi K Hrvatima trebala Srbija? Hrvati vole i brane svoje, a tuđe ih ne zanima. Ta vaša bivša turska pokrajina nije zanimljiva ni poželjna ni vama (zato i želite tuđe teritorije), a kamoli da bi nas zanimala.
Да.....читав 20. век показује колико ВАС не занима Србија и Срби. Па и данас док ово куцам. Лицемерство остави за неког другог. Макар ми Срби знамо шта значи кад нас позову у горски котар Глина да добијемо радне дозволе па нас уместо тога стрпају у цркву и кољу пола дана и целу ноћ.

Да.....читав 20. век показује колико ВАС не занима Србија и Срби. Па и данас док ово куцам. Лицемерство остави за неког другог. Макар ми Срби знамо шта значи кад нас позову у горски котар Глина да добијемо радне дозволе па нас уместо тога стрпају у цркву и кољу пола дана и целу ноћ.
Ti si sve pomiješao. Ja nisam tvrdio da nas ne zanima Hrvatska (Glina je u Hrvatskoj), nego da nas ne zanima Srbija.

Ti si sve pomiješao. Ja nisam tvrdio da nas ne zanima Hrvatska (Glina je u Hrvatskoj), nego da nas ne zanima Srbija.
Vaše granice su granice a naše su relativne? Posle otimanja Kosova definicija granica više ne postoji.

Žalosna je pojava da što se Srbi više "brane", sve ih je manje, kao i teritorija kojima upravljaju. Da se Srbi prestanu "braniti", Srbija bi procvjetala kao i Srbi u svim susjednim zemljama izvan Srbije.

Ironija sto najmanje postoji patriotizma prema Srbiji, samo lozenje na Krajine i okolne teritorije

Глина је Хрватска територија на основу одлуке АВНОЈА тј. комуниста. А ти комунисти су узели и Украјину и Крим Русима. Дакле, посерите се на те комунистичко-злочиначке одлуке о границама. Погледај хоризонт на истоку. Чује се тутњава гусеница и топова. Правда долази по вас љубитеље нато пакта и западних, пензионерских, усраних ****** које лижете.

Ironija sto najmanje postoji patriotizma prema Srbiji, samo lozenje na Krajine i okolne teritorije
Ви "хрвогорци" има опет да дочекате да се клањате ћирилици и српској застави и српској историји Црне Горе. Баш бих волео да вас гледам док будете гутали ту кнедлу.

Ви "хрвогорци" има опет да дочекате да се клањате ћирилици и српској застави и српској историји Црне Горе. Баш бих волео да вас гледам док будете гутали ту кнедлу.

Šta je tebi “srpska istorija crne gore”? Uzicko kolo i trubači?

Глина је Хрватска територија на основу одлуке АВНОЈА тј. комуниста. А ти комунисти су узели и Украјину и Крим Русима. Дакле, посерите се на те комунистичко-злочиначке одлуке о границама. Погледај хоризонт на истоку. Чује се тутњава гусеница и топова. Правда долази по вас љубитеље нато пакта и западних, пензионерских, усраних ****** које лижете.
Netočno. Područje Gline bilo je u sastavu Hrvatske još u ranom srednjem vijeku. Glina je bila u Kraljevini Hrvatskoj u Austro-Ugarskoj monarhiji i u Banovini Hrvatskoj u sklopu Kraljevine Jugoslavije. Nema to veze s AVNOJ-em.

Чекај ......да те питам нешто. Замисли да су Срби лево од Дрине, сви до једнога дошли у Србију '91. А усташе, онако наоружане и помогнуте нато авијацијом 1995. са Дрине изврше упад у Србију њих 500 000. Од Сомбора, преко Сремске Митровице, Шапца, Лознице, Ваљева, Ужица, Прибоја, Пријепоља, Пљеваља, Никшића. Сад да будем крајње лицемеран према Србима лево од Дрине. Ко би ту изгинуо на стотине хиљада. Срби лево од Дрине или Србијанци. ПА ПЛУС НА СВЕ ТО да ти крену шиптари на Косову и југу Србију ПА ЈОШ НА ТО да ти нека ДОС говна и ОТПОР крену изнутра да убијају нашу војску. Кажи ми своје виђење да га упоредим са мојим.

Takve fantazije može da ima samo neko ko je onda bio premlad da razume šta se zbiva ili još nije bio ni rođen.

Sa druge strane ja sam sedeo pod punom ratnom opremom u tenku 1991. i čekao naređenje da pregazim sve do Klagenfurta.

Naređenje nikada nije došlo već su bosanski generali jna Adžić i Kadijević forsirali taktiku korak napred dva koraka nazad.

Posle nekoliko meseci vozanja shvatio sam da sve to u šta su me uvalili nema nikakve veze sa odbranom Srbije već isključivo sa odbranom kaste koja je vladala na prostoru Jugoslavije.

Prekomplikovano je to za nekog kao što si ti.

Poslednja izmena:

Back