U raju bih umro od dosade

Sensei

Master
Moderator
Poruka
86.824
Untitled-1.jpg

Kada sumirate svoj život i ljudi oko vas, koliko bi ovo bilo primenljivo i u vašem slučaju?

Poslednja izmena:
@Sensei оте ми ти ову тему коју сам отворила,пребаци као да је твоја иако није и то није у реду са твоје стране уопште ~ напиши да се нешто промени ако са модераторске стране сматра се да треба,ал' не отимај.

@Sensei оте ми ти ову тему коју сам отворила,пребаци као да је твоја иако није и то није у реду са твоје стране уопште ~ напиши да се нешто промени ако са модераторске стране сматра се да треба,ал' не отимај.
Konceptualno su različite teme. Tvoja ima šire značenje, moja je fokusirana na to da će većina da završi u paklu ako sumiraju život i uporede šta biblija kaže.

Konceptualno su različite teme.
Украо си ми тему и променио је потпуно без икаквог смисла и сврхе ~ моја јесте била за сваштару зато је постављена овде на начин на који је постављена.
Tvoja ima šire značenje,
Моја је имала значење посла или нечега што су форумаши учили и чиме би се можда бавили у контексту смисла дефиниције где би могуће завршили.
moja je fokusirana na to da će većina da završi u paklu ako sumiraju život i uporede šta biblija kaže.
То уопште није била моја идеја и Свето писмо није нешто о чему се дискутује на сваштари,ово сам замислила на мало забаван мало хумористичан начин.

То уопште није била моја идеја и Свето писмо није нешто о чему се дискутује на сваштари,ово сам замислила на мало забаван мало хумористичан начин.
Tim pre razlog da se piše u različitim temama. Imaš svoju temu da je vodiš kako si je zamislila bez da se "prlja" stvarima o kojima ne želiš da pričaš.

Back