Millena
Aktivan član
- Poruka
- 1.922
i ja sam malo zvirnula na politiku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Millena:i ja sam malo zvirnula na politiku.
Lucca:
Ima svesta i nista, nisam postovala...citala sam po nesto...mryi me da tipkam.sada cu u krpe, bas sam smorena.![]()
Мени је познат случај у НДХ.Усташе то чиниле Србима.Да ли су ти познате "јаме"?Те јаме нису биле само од меке земље,и нису биле класичне јаме,већ рупетине и провалије од стена...Поготову у приморским крајевима.mali.adadjo:2) Kada su Sloveni bacali neprijateljsku decu o stene?
mali.adadjo:Paganski nema šta, molim za objašnjenje, pod br:
1) Zašto "w" i "rog" u reci svar?
2) Kada su Sloveni bacali neprijateljsku decu o stene?
mali.adadjo:Tačno tako Joe!
Ali ovo što se potpisuje kao "swarog" iygleda mi kao provokacija...
Postojao je staroslovenski Bog Svar, ali on je bio svetlost, ne tama,
i po mitologiji bio je zadužen za prebacivanje toplih i pitomih slovenskih duša,
sa širokih i zelenih pašnjaka u raj!
Svarogčići ne znam ko su!
Svarogov sin Svarožić:Netačno kao i večina stvari koje si izneo npr. imaju šlem na glavi, ko starosloveni imaju šlem na glavi?
Svar jeste Bog Neba i kao takav poavljivao se uglavnom kod Rusa i Poljaka, svarogčići su njegovi sinovi ali nisu Bogovi već demončići, nisu kao njihov otac! U staroslovenskoj mitologiji smatraju ga i za Dajboga, onaj koji je darodavac!
Baltski Sloveni su Svetovida smatrali bogom sjaja i sunca i vrhovnim bogom.
SVETI VID ima četri glave i svaka je okrenuta na po jednu stranu sveta tako da on sve vidi.
U ruci ima rog, nikako na glavi, u tom rogu nalazi se slatko piće namenjeno isključivo Slovenima, a u drugoj levoj ruci ima mač namenjen neprijateljima Slovena!
Samo dobrim poznavanjem sopstvene tradicije i dallekih korena folklornog i jezičkog dijalekta možemo potvrditi nacionalno biće!
A svi Sloveni su HRIŠČANI!!!
Zato molim te da nas zaobiđeš sa lažima kako su Sloveni bacali neprijateljsku decu o stene!
A za grupu koji si pomenuo baš me briga, pitaj ih sam! Mene vi metalci i vaš pravac ni malo ne interesujete!
Pa, poznato je da mentalci u svojim teksovima prizivate Lucifera, i zovete ga svetlošću!
Jeste po Hrišćanstvu on je bio Svetlost i prvi među Anđelima, ali kada se odmetnuo od Gospoda Boga postao je Princ Tame! Uzeo je to ime da bi bio suprotnost Bogu kako u svemu drugome, tako i u tome, Svetlosti Gospodnjoj suprotnost je Tama!!!
I molim te šalji ovakve priče na podforum politika, jer ovi kosovski krajevi nisu mesto za to!
Po staroslovenskoj mitologiji ovde u ovim krajevima je vrhovni Bog bio SVETI VID!!!
On je i sačuvan kao jedan od svetaca a mi Srbi smo PRAVOSLAVNI HRISTOVI RATNICI!!