milosst1995
Obećava
- Poruka
- 51
Da li je neko išao u Prištinu automobilom na srpskim tablicama i kakvo je bilo iskustvo? Pitam jer planiram uskoro da odem kolima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мораћеш да ставиш нешто преко. Добродошао у Независно Косово. Хвала ВучићуDa li je neko išao u Prištinu automobilom na srpskim tablicama i kakvo je bilo iskustvo? Pitam jer planiram uskoro da odem kolima
Da li je neko išao u Prištinu automobilom na srpskim tablicama i kakvo je bilo iskustvo? Pitam jer planiram uskoro da odem kolima
Greškom sam tako stavio, hteo sam na temu PutovanjaZasto je tema na forumu Porodica?
Nekad su se na granici prekrivali Srpski simboli, a sad ne, na granici su davali nalepniceМораћеш да ставиш нешто преко. Добродошао у Независно Косово. Хвала Вучићу
Kakav je saobraćaj kroz grad, da li je teško za vožnju za nekog ko planira prvi put da prođe kroz grad?Ne verujem da ces imati problema zbog tablica. To su sve predrasude.
Znam neke ljude koji idu redovno u tom pravcu bez problema.
Detalje ne znam, napisace ti neko valjda ko je bilo skoro, licno.Kakav je saobraćaj kroz grad, da li je teško za vožnju za nekog ko planira prvi put da prođe kroz grad?
Beograd je uvijek rizičan.Detalje ne znam, napisace ti neko valjda ko je bilo skoro, licno.
Grad je normalan. Meni je Beograd trenutno rizicniji, iskreno.
Pogotovo za vas koji ste ispisaniBeograd je uvijek rizičan.![]()