M milosst1995 Obećava Poruka 51 07.05.2025. u 03:03 - U Prištinu sa srpskim tablicama #1 Da li je neko išao u Prištinu automobilom na srpskim tablicama i kakvo je bilo iskustvo? Pitam jer planiram uskoro da odem kolima
Da li je neko išao u Prištinu automobilom na srpskim tablicama i kakvo je bilo iskustvo? Pitam jer planiram uskoro da odem kolima
Мизантропија Ističe se Poruka 2.574 07.05.2025. u 05:30 - U Prištinu sa srpskim tablicama #2 milosst1995: Da li je neko išao u Prištinu automobilom na srpskim tablicama i kakvo je bilo iskustvo? Pitam jer planiram uskoro da odem kolima Kliknite za proširenje... Мораћеш да ставиш нешто преко. Добродошао у Независно Косово. Хвала Вучићу
milosst1995: Da li je neko išao u Prištinu automobilom na srpskim tablicama i kakvo je bilo iskustvo? Pitam jer planiram uskoro da odem kolima Kliknite za proširenje... Мораћеш да ставиш нешто преко. Добродошао у Независно Косово. Хвала Вучићу
asketa Poznat Poruka 7.660 07.05.2025. u 06:45 - U Prištinu sa srpskim tablicama #3 milosst1995: Da li je neko išao u Prištinu automobilom na srpskim tablicama i kakvo je bilo iskustvo? Pitam jer planiram uskoro da odem kolima Kliknite za proširenje... Nema problema. Dosta Srba sa Kosova ima vozila sa tablicama gradova iz Srbije. Možda ćeš se iznenaditi brojem vozila na ulici (i nalaženjem parkinga.)
milosst1995: Da li je neko išao u Prištinu automobilom na srpskim tablicama i kakvo je bilo iskustvo? Pitam jer planiram uskoro da odem kolima Kliknite za proširenje... Nema problema. Dosta Srba sa Kosova ima vozila sa tablicama gradova iz Srbije. Možda ćeš se iznenaditi brojem vozila na ulici (i nalaženjem parkinga.)
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 234.380 07.05.2025. u 07:24 - U Prištinu sa srpskim tablicama #4 Bolje uplati lotto
bird again Buduća legenda Poruka 28.231 07.05.2025. u 07:52 - U Prištinu sa srpskim tablicama #5 Zasto je tema na forumu Porodica?
M milosst1995 Obećava Poruka 51 07.05.2025. u 09:37 - U Prištinu sa srpskim tablicama #6 bird again: Zasto je tema na forumu Porodica? Kliknite za proširenje... Greškom sam tako stavio, hteo sam na temu Putovanja
bird again: Zasto je tema na forumu Porodica? Kliknite za proširenje... Greškom sam tako stavio, hteo sam na temu Putovanja
M milosst1995 Obećava Poruka 51 07.05.2025. u 09:41 - U Prištinu sa srpskim tablicama #7 Мизантропија: Мораћеш да ставиш нешто преко. Добродошао у Независно Косово. Хвала Вучићу Kliknite za proširenje... Nekad su se na granici prekrivali Srpski simboli, a sad ne, na granici su davali nalepnice
Мизантропија: Мораћеш да ставиш нешто преко. Добродошао у Независно Косово. Хвала Вучићу Kliknite za proširenje... Nekad su se na granici prekrivali Srpski simboli, a sad ne, na granici su davali nalepnice
bird again Buduća legenda Poruka 28.231 07.05.2025. u 09:44 - U Prištinu sa srpskim tablicama #8 Ne verujem da ces imati problema zbog tablica. To su sve predrasude. Znam neke ljude koji idu redovno u tom pravcu bez problema.
Ne verujem da ces imati problema zbog tablica. To su sve predrasude. Znam neke ljude koji idu redovno u tom pravcu bez problema.
M milosst1995 Obećava Poruka 51 07.05.2025. u 09:54 - U Prištinu sa srpskim tablicama #9 bird again: Ne verujem da ces imati problema zbog tablica. To su sve predrasude. Znam neke ljude koji idu redovno u tom pravcu bez problema. Kliknite za proširenje... Kakav je saobraćaj kroz grad, da li je teško za vožnju za nekog ko planira prvi put da prođe kroz grad?
bird again: Ne verujem da ces imati problema zbog tablica. To su sve predrasude. Znam neke ljude koji idu redovno u tom pravcu bez problema. Kliknite za proširenje... Kakav je saobraćaj kroz grad, da li je teško za vožnju za nekog ko planira prvi put da prođe kroz grad?
bird again Buduća legenda Poruka 28.231 07.05.2025. u 09:57 - U Prištinu sa srpskim tablicama #10 milosst1995: Kakav je saobraćaj kroz grad, da li je teško za vožnju za nekog ko planira prvi put da prođe kroz grad? Kliknite za proširenje... Detalje ne znam, napisace ti neko valjda ko je bilo skoro, licno. Grad je normalan. Meni je Beograd trenutno rizicniji, iskreno.
milosst1995: Kakav je saobraćaj kroz grad, da li je teško za vožnju za nekog ko planira prvi put da prođe kroz grad? Kliknite za proširenje... Detalje ne znam, napisace ti neko valjda ko je bilo skoro, licno. Grad je normalan. Meni je Beograd trenutno rizicniji, iskreno.
Simo Dubajić Ističe se Poruka 2.935 07.05.2025. u 10:28 - U Prištinu sa srpskim tablicama #11 bird again: Detalje ne znam, napisace ti neko valjda ko je bilo skoro, licno. Grad je normalan. Meni je Beograd trenutno rizicniji, iskreno. Kliknite za proširenje... Beograd je uvijek rizičan.
bird again: Detalje ne znam, napisace ti neko valjda ko je bilo skoro, licno. Grad je normalan. Meni je Beograd trenutno rizicniji, iskreno. Kliknite za proširenje... Beograd je uvijek rizičan.
bird again Buduća legenda Poruka 28.231 07.05.2025. u 11:17 - U Prištinu sa srpskim tablicama #12 Simo Dubajić: Beograd je uvijek rizičan. Kliknite za proširenje... Pogotovo za vas koji ste ispisani
mario80 Stara legenda Poruka 78.528 07.05.2025. u 21:46 - U Prištinu sa srpskim tablicama #13 Za to se uzima rentakar par dana.