slavka69
Veoma poznat
- Poruka
- 11.604
Ako Crnci kupuju to je onda zavrsena stvar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako Crnci kupuju to je onda zavrsena stvar

pa trebalo bi
ovo je 30% vece od svih large opcija na trzistu.....ako ne bude knap....nek' stavi prst na celo.....i pise fabrici![]()

...........ako bude knap ne treba mu prst da bi ga stavio na chelo ............![]()
...ako bude mali opet imatje modricu na chelu...neko..............ako bude knap ne treba mu prst da bi ga stavio na chelo ............![]()

...ako bude mali opet imatje modricu na chelu...neko...![]()

...da ne kazzesh po tamburi...![]()

.....nece on to da kaze...on je gospodin.......nece on to da kaze...on je gospodin..
...e, ovo je po meni gospodin...Zao mi je mislim da ce se vec nekako snaci sa gosp.OGROMNIM OKO STRUKA,,

...e, ovo je po meni gospodin...![]()

da li ovde lju di razgovarajuci o svojoj velicini(manjini)lece komplexe pitanje je sad?
MAGNUM® XL Condoms are intended for men who feel that current regular and large size condoms are too small.
..mozda da probate sa ovim...:?
to je 'Trojan' i ovdje ih kupuju crnci ali ima i kod nas svuda.
Vidjela baba djevojke gdje bacaju kondome. Pitaju djevojke babu:...hvala, dusho....:wink:
...znachi od Durexa - nishta.....![]()

mrzi me da chitam sve,ali...ako ne mozete da nadjete odgovarajuci kondom za njega,kupite "kondom" za vaginu,osim ako i za nju ne treba XL...˝Ovo nije ispovest
ovo je gore od molitve....˝ (M.Antic)
...Reshila sam da poetichno zapochnem ovu temu,
...iako je pitanje apsolutno praktichne prirode:
Da li na trzhishtu kod nas (u Srbiji, ne i shire), postoji u prodaji kondom vecih dimenzija od standardnih u smislu shirine (tj. debljine penisa)?
P.S. probali smo Durex XL, no i u ovom sluchaju se vece dimenzije odnose samo na duzhinu istog....:wink:
...pa, hajde, iskusni - koji model i koji tip
...unapred HVALA....![]()

))- ženski kondom može da se stavi najranije 8h pre
odnosa
- pre upotrebe posavetovati se sa lekarom
- kondom ne koristiti više od jednog puta
- ženski i muški kondom se ne smeju upotrebljavati u
isto vreme
- ženski kondom se može koristiti i za analni odnos uz pazljivo rukovanje da ne isklizne u unutrašnjost rektuma
ne znam tacno kako ide recept za ono sto pravi Shvaba za mamurluk u "Vratice se rode"...mleveni led + kafa...ne znam daljep;robudio sam se pijan:-(