У понедељак оставке Брнабићкине Владе и Вучића?

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.078
I svi će da se bace na kolena i da ga mole da ne daje ostavku :bljuc:
Kreće opet.

Fm9OkajXEAA3jMr.jpg

I svi će da se bace na kolena i da ga mole da ne daje ostavku :bljuc:
posle ce opoziciju da proglasi za nacionalnu opasnost i da je ukine, pazi sta ti kazem, ima da se ucvrsti na vlasti, sledi ogoljena diktatura, ako slucajno bude nemilih scena i jos terorizma, ima da zavede policijski cas i sta sve ne... kosovo, gde to bese? u natou. idemo onda i mi u nato, nismo valjda gori od njih

Dok sam živ boriću se sa svima vama protiv najgoreg ološa koji svoju jedinu političku šansu vidi u tragediji Srbije. Moraćete uvek da se borite protiv ovih hijena za spas i budućnost naše zemlje!
ZNAČI ŽELI DA BUDE DOŽIVOTNO NA VLASTI.
pa, da, on tek sada pokazuje svoje vucije zube, ima da se ucvrsti na vlasti, zivi bili, pa videli, a dezinformer. bljuc, novosti i ini sluze da vas - LAZU, sve je suprotno od onoga sto oni pisu, samo ce fingirati glasanje o [ne]poverenju, a onda berite kozu na siljak - sva opoziciona delovanja su zavrsena, opozicija moze slobodno da SE SAMOUKINE

Opet povlačenje i drama. :lol:
Rekoh na drugoj temi:

Verovatno patka da bi ljudi ostali kući u ponedeljak u fazonu...kada svi daju ostavke šta da se bavim time.
A onda on u ponedeljak izvrti standardnu dramoseriju uz dramske pauze i malo dreke na nedostojan narod gde ne kaže konkretno ništa osim da teško'e uz standardno finale povećanjem plata i penzija i nikad većim BDP-om.
Zato u ponedeljak znate gde treba :mrgreen:

Rekoh na drugoj temi:

Verovatno patka da bi ljudi ostali kući u ponedeljak u fazonu...kada svi daju ostavke šta da se bavim time.
A onda on u ponedeljak izvrti standardnu dramoseriju uz dramske pauze i malo dreke na nedostojan narod gde ne kaže konkretno ništa osim da teško'e uz standardno finale povećanjem plata i penzija i nikad većim BDP-om.
Zato u ponedeljak znate gde treba :mrgreen:

Svi rudnici zlata, litijuma, dijamanata...
Sve plate i penzije povećane i 300%...
Svi NATO Moravski koridori...

Neće nam vratiti 10-toro dece... :roll: :(

I samo zbog toga...treba da se zauvek povuku i nikad vise ni reč ne progovore, a kamoli da se kandiduju...

...

Mozda ne sad, ali ja sam siguran i ocekujem da ce preCednik iskopirati Putina i da ce se vratiti na mesto premijera, jer ne moze vise da se kandiduje, a onda ce sva moc preci sa njim na to mesto, a buduci preCednik ce biti fikus...Sve kao u cirkusu....

Don Milo je njemu uzor, sa burazerskom 35godišnjom vladavinom..., a ne Putin...

...

...

У понедељак оставке Брнабићкине Владе и Вучића?​

https://srbin.info/politika/rezimski-mediji-u-ponedeljak-ostavke-brnabickine-vlade-i-vucica/

+

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO! Velike političke poruke predsednik Vučić objavljuje u ponedeljak - MOGUĆI I OPŠTI IZBORI!

https://informer.rs/vesti/politika/791454/aleksandar-vucic-sns-izbori-ostavke

Neka samo neko pusti vodu u ponedeljak...
Evo može @Jugoslav Čvarak

...
sada treba svi da se zabrinemo zbog ovakvog spinas i skretanja paznje sa velike tragedija koja je zadesila Srbiju zbog neceg sto se nece desiti..

Back