u paru

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
onomad mi komšija ispričao njegove tj. njihove (njega i njegove žene) dogodovštine kad su otišli na more sa drugim bračnim parom
da ne ulazim sad u detalje, nebitno je, ali ljudi su se (s)proveli užasno za svoje pare što zbog razmaženosti, što zbog netrpeljivosti dotičnog para s kojim su zajedno putovali i delili prostor na plaži, restoranu, hotelu
da li i vi imate takvih iskustava ? i ako ste radi da ih podelite sa nama, učinite to
blagodarim
ako ne želite, onda može lock

sa mojima još nisam praktikovao te varijante, mada imamo poziv za sledeću godinu
i ne samo poziv već i načelni dogovor, a plaši me baš to što pričaš...

onomad mi komšija ispričao njegove tj. njihove (njega i njegove žene) dogodovštine kad su otišli na more sa drugim bračnim parom
da ne ulazim sad u detalje, nebitno je, ali ljudi su se (s)proveli užasno za svoje pare što zbog razmaženosti, što zbog netrpeljivosti dotičnog para s kojim su zajedno putovali i delili prostor na plaži, restoranu, hotelu
da li i vi imate takvih iskustava ? i ako ste radi da ih podelite sa nama, učinite to
blagodarim

Nisu za dzabe mnoge veze i prijateljtva pucala posle prvih zajednickih letovanja.

Tek tu vidis sa kim zaista mozes.

Super je to letovanje ponekad u paru, kad provalite da se stvarno dobro slazete i da mozete da funkcionisete. Ali prvi put sa svakim je uvek rizik.

A nemam lepo misljenje o parovima koji nikada ne idu sami na neki odmor nego uvek mora da bude jos ljudi tu. Mislim da im nesto ozbiljno fali u odnosu.

nemam
ja sam osobenjak, i ne druzim se mnogo
samo pravim lom kad sam sama u kuci :rumenko:
mislim s muzikom i djuskanjem i sa jurcanjem sa psom
vidi ovako...loše sam napisao naslov, ali sam pojasnio o čemu se radi u uvodnom postu...
znači ne solo, skroz sam, nego dva para...ti i tvoj partner vs drugi par - zajednički odlazak negde...more, izlet, planina, nebitno

blagodarim

Ja ne mogu sama sa sobom da odem negde a da se ne posvadjam... kakvi parovi kakvi bakraci...

vidi ovako...loše sam napisao naslov, ali sam pojasnio o čemu se radi u uvodnom postu...
znači ne solo, skroz sam, nego dva para...ti i tvoj partner vs drugi par - zajednički odlazak negde...more, izlet, planina, nebitno

slusaj nisam retard
a napisala sam da ne volim da se druzim ni generalno, a kamoli sa parovima
jasnije?

- - - - - - - - - -

ovde na 4umu sve neki baksuzi, niko nece da se druzi.

ta sam :aha2:

pa da znaš :lol:
jebbote nikad joj reč lošu nisam kazo, štaviše gomilu komplimenata izdelio tamo kad se kačila, a drugdde je i ne čitam a glej ti nje

- - - - - - - - - -

ok, može lock

da su se igrali igre ''menjam ženu'' možda bi se lepše proveli...

Back