U par godina nestadoše silni super extra automobili

U bg je tesko videti stojadina....bas tesko....dok u unutrasnjosti ima...
Reno 4 to ne verujem da ces videti u BG.
Jugo ima, nije da nema...
golf 2 tesko...opet ima ga u unutrasnjosti ko blata...
Ipak je u bg skupo ako ti se pokvari auto na putu...nije to Loznica, evo bajo uteraj ga ovde kod prodavnice namestaja pa dodji sa ortakom sutra...

Kad pomenu automehanicara, ne znam nijednog a da nema kucu sa velikim dvoristem...
Ama bas nijednog , cak ni one iz SFRJ koji su tada imali samo stanove...sad imaju kuce sa velikim dvoristem..
Nije vezano za temu ali kako ne shvatate da je Beograd unutrašnjost (u sred Srbije jebumu miša)

Vozim pežo 406 2.0 benzin. plaćen 700 evra, skupo održavanje u pm, ali ide dobro, mana je što nema 6 brzinu i već na 100 km/h se vrti na 3000 o/min. Razmišljam da pređem na pasat 5.5 1.9 tdi sa 6 brzina manuelni menjač ili na neki audi a3 oko 2005 godišta, e sad za audi ne znam koji su se motori dobro pokazali i da li je bolje kupiti benzinca i dizela. Ovaj motor u pasata znam da je dobar ali dizel i sve su to stari motori hoće li proći tehnički? Šta predlažete?

Jbs pasata

Vozim pežo 406 2.0 benzin. plaćen 700 evra, skupo održavanje u pm, ali ide dobro, mana je što nema 6 brzinu i već na 100 km/h se vrti na 3000 o/min. Razmišljam da pređem na pasat 5.5 1.9 tdi sa 6 brzina manuelni menjač ili na neki audi a3 oko 2005 godišta, e sad za audi ne znam koji su se motori dobro pokazali i da li je bolje kupiti benzinca i dizela. Ovaj motor u pasata znam da je dobar ali dizel i sve su to stari motori hoće li proći tehnički? Šta predlažete?
BENTLI.............nek crkne komsija.

Ako ti je do troškova ubaci plin u taj Pežo i uživaj. Sve drugo će ti biti skuplje. A taj motor provereno dobro vari plin.

Nova vozila a limarija go qurac.
Covece ako si kupio tu staru drtinu od automobila zasto kenjas po novima kolima?
Da bi ti bilo lepse sto si kupio tako star auto?
Sta si ti to imao od novijih kola kad mozes ovakvu glupost da napises?
Nista a i sve da si imao nisi mogao da vidis da su trula jer su nova tako da prvo jako dobro razmisli sta pises.

Covece ako si kupio tu staru drtinu od automobila zasto kenjas po novima kolima?
Da bi ti bilo lepse sto si kupio tako star auto?
Sta si ti to imao od novijih kola kad mozes ovakvu glupost da napises?
Nista a i sve da si imao nisi mogao da vidis da su trula jer su nova tako da prvo jako dobro razmisli sta pises.
Kenjacu zato sto mi se moze ,jel ti krivo mozda?
A koji si ti tvoj noviji auto imao sem zeninog Punta ,a i on nije u cvetu mladosti?
Koja drtina kad moj auto uopste nije truo ?
Bolju limariju ima nego mnogo noviji auti ,pocinkovanu .

Kod pežoa je dobardan 500 evra do 1000 u servisu.
Evo ga opet neznalica pokazuje svoje neznjanje i jos se dici time.
Tako samo budale rade a koje i ne znaju posto su delovi za Peugeot.
Jos je to osoba koja jew imala dva automobiula za 20 godina i prica ovakve gluposti a pritom nikad nije odvezao ni jedan francuski automobila na servis.
Leci svoje komplekse na forumu a u javnom zivotu je manji od makovog zrna.
Takvi su to ljudi redovno.Dokazano.
Cena velikog servisa na 1,6HDI motoru je oko 200-250€ a to se radi jednom na 5 godina. Fabrika kaze da ko kupi nov auto ne mora da radi veliki servis sve do 200k km. I sam nama ovaj lik prica gluposti bez ijednog dokaza. Eto cisto da kaze pa nek ispadne glup.
Komedija.

Kenjacu zato sto mi se moze ,jel ti krivo mozda?
A koji si ti tvoj noviji auto imao sem zeninog Punta ,a i on nije u cvetu mladosti?
Koja drtina kad moj auto uopste nije truo ?
Bolju limariju ima nego mnogo noviji auti ,pocinkovanu .
Nisi svestan sta pises. Ja sam imao Fiat 500L star dve godine pa BMW 116d 2013 kad je bio star 4 godine.Prvog sam vozio nekoliko meseci a drugog skoro dve godine. I jel su bili truli i jel ce biti u narednih 20 godina? Naravno da nesu i nece biti jer svi danasnji automobili imaju,za tvoju informaciju i neznanje,pocinkovanu karoseriju.
Nema je Dacia ali to je niskobudzetni brend.
Takodje jos jedan dokaz tvog neiskustva je to sto ti sad nama kenjjas o tvom Pezou kao da je svemirski brod a ko zna gde je stajao i kako je cuvan i mozda su ostali truli a taj tvoj nije i sad ti na osnovu jednog primerka lupetas ovde kako je novo lose i kako je plasticno a eto i taj tvoj 205 ima plasticne branike i plasticnu tablu i plasticne tapacire i podplastike ..... a isto sve kao i novi automobili.
Bitno je da se suketas a kad te pitam ne dobijam odgovor.

De trule Mecke to je bila jedna serija w210 gde su zabrljali sve je tih godina bilo katastrofa sto je izlazilo Vito ML ali to je bilo pre 20g,, Sve je vise manje bilo lose tih godina sto se tice rdje, sem Audija ... Brale kakvih sam se ja Mazdi nagledao tih godista ,,,Secam se jedne koju mi je covek doterao u zamenu cev zavarena u gepeku imedu solja da se nebi razletila,,, :hahaha:

Evo ga opet neznalica pokazuje svoje neznjanje i jos se dici time.
Tako samo budale rade a koje i ne znaju posto su delovi za Peugeot.
Jos je to osoba koja jew imala dva automobiula za 20 godina i prica ovakve gluposti a pritom nikad nije odvezao ni jedan francuski automobila na servis.
Leci svoje komplekse na forumu a u javnom zivotu je manji od makovog zrna.
Takvi su to ljudi redovno.Dokazano.
Cena velikog servisa na 1,6HDI motoru je oko 200-250€ a to se radi jednom na 5 godina. Fabrika kaze da ko kupi nov auto ne mora da radi veliki servis sve do 200k km. I sam nama ovaj lik prica gluposti bez ijednog dokaza. Eto cisto da kaze pa nek ispadne glup.
Komedija.
Ti si do juče prodavao boru karavan koga si trampio ja sam to vozio pre 20 godina prodaješ samo punoletne automobile ćuti tamo.

Novi i noviji automobili NEMAJU pocinkovanu limariju tj imaju samo sajtne i rubove. Informiši se malo pre nego što lupiš.

Pre 30 god se cinkovalo komplet šasija toga danas nema.

De trule Mecke to je bila jedna serija w210 gde su zabrljali sve je tih godina bilo katastrofa sto je izlazilo Vito ML ali to je bilo pre 20g,, Sve je vise manje bilo lose tih godina sto se tice rdje, sem Audija ... Brale kakvih sam se ja Mazdi nagledao tih godista ,,,Secam se jedne koju mi je covek doterao u zamenu cev zavarena u gepeku imedu solja da se nebi razletila,,, :hahaha:
MAZda je posebna kršina, pežo motor ford trapovi. Limarija od varburga :hahaha:

Back