Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 72.666
Jel ima neko od vas da poklanja auto....
Nesto mi se cini da tu ima prostora za poklon...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh, nasmeja se, ali nije ni lose pitanje, kako je krenulo tj. kako se grabi krupnim koracima ka elektricnim automobilima ili nekim drugimJel ima neko od vas da poklanja auto....
A jel trule negde gde nisu cinkovani?Novi i noviji automobili NEMAJU pocinkovanu limariju tj imaju samo sajtne i rubove. Informiši se malo pre nego što lupiš.
Pre 30 god se cinkovalo komplet šasija toga danas nema.
Ti si do juče prodavao boru karavan
Ma ubace turbo nije to nikakav problemAko dozvole samogradnju , ima da opuste prodavnice ves masina......
Salim se, motor od ves masine nije los, ali nije za auto industriju.
Nekada su se celi automobili cinkovali ,Audi je imao najbolje zasticenu limariju ,Volvo da ne govorim i svedski celik .A jel trule negde gde nisu cinkovani?
Pa logika nalaze da se cinkuje tamo gde ce da rdja i nema potreba za necim vise.
Uostalom jel hoces da vozis veciti auto star 30 godina jer nije truo?
Krenuo si tim stopama jer ti je auto vec 12 godina star a pricas o matorim krsevima a tvoj auto polako poprima taj oblik.
Nove automobile. Kupili su novije automobile. Isparile su i zastave i jugiciU bukvalno par godina nestadoše svi puntići, stilo i alfa kante sa naših ulica. Reno megan da i ne pominjem. Golf 4 prava retkost. Bmw 3 takođe. Kako je to moguće da ispare te sportske tdi i jtd NEUNIŠTIVE mašine kako su papagaji ponavljali? Gde ispariše šta sada voze? Opet tatin auto?![]()
Toshiba me sluzi 13 godina. Radi lepo ali ne mogu da pokrenem neke novije igrice koje ipak zahtevaju ozbiljniji hardver.Da, meni su se zalile musterije kompjutera da jedva cekaju da crkne...sto ja ne vidim kao problem, ali ima takvih musterija kojima je zao ako ih sluzi i zapinje zbog brzine na nekim stvarima da menjaju celu masinu ...i onda isti ovaj problem sa dugotrajnoscu...vise ljudi vole da kupuje kompjuter na svakh 3 godine nego da imaju onaj koji traje 12...
Tako je verovatno i kod automobila, iako ja nisam u toj grupi...
A nekad su se pravili pa su uglavnom prelazili maksimalnih 200-300k km pa su radjene generalke a danas idu i po milion pa ti ne valjaju?ni motori se ne prave da traju
Volvo je imao 7 ili 8 slojeva boje a u americi su davali 10 god bezuslovne garancijeNekada su se celi automobili cinkovali ,Audi je imao najbolje zasticenu limariju ,Volvo da ne govorim i svedski celik .
Novi automobili nemaju taj kvalitet dugotrajnosti ,ni motori se ne prave da traju nego da sto vise posecujes servisere ,ovi dizeli pojedini se jos drze ali benzince su upropastili vecinom.